Søs og Nikola på ISI Superlejr

Loading

Mens sommeren endelig har valgt at vise sig fra sin bedste side, knokler 80 unger i aldersgruppen U11-U13 i Ikast, hvor de er deltagere på årets ISI Superlejr.

Der er fuld damp på fra morgen til aften, hvor alle spillere giver den gas i hallen og til fede aktiviteter om aftenen.

Vi har talt med to at deltagerne i år om hvordan det er at være med.

Søs fra Esbjerg fortæller: ”Det er første gang jeg er med, men det er vildt sjovt, for der er rigtig mange at snakke med, og vi får virkelig god træning.”
Til spørgsmålet om hvad der indtil nu har været det sjoveste, svarer Søs; ”Det var tirsdag, hvor vi havde en masse træning og sluttede dagen i svømmehallen.”

Nikola fra Odense fortæller også: ”Det er anden gang jeg er med. Jeg er her, fordi jeg gerne vil blive en bedre spiller, og her er mange andre gode spillere og rigtigt gode trænere.”
Nikola tilføjer desuden; ”Onsdagens program har for mig været det sjoveste. Her har vi haft gode træninger – en alternativ eftermiddag med sjov og knald på, og i aften skal vi i biografen.”

IMG_2451

Da interviewet var afsluttet, skyndte begge spillere sig tilbage i hallen for at give gas sammen med de andre, og mens disse linjer skrives, pumper musikken fra hallen, hvor halvdelen af gruppen giver fuld gas. Imens er de andre spillere i den kæmpe store sandkasse udenfor på Idrætsefterskolen i Ikast, hvor de boltrer sig med forskellige spil, øvelser og lege, mens solen bager ned.

Der kan i øvrigt ses mange flere billeder på ISI Superlejrs side på Facebook.

Læs også

Ligakval: De 4 hold til 2. runde

Det er allerede nu ved at være tid til anden runde af ligakvalifikationen. Mandag d. …

En kommentar

  1. Tror der er en du kender her Dorthe Andrup Jessen