Det bliver gang i træning i Triton Aalborg. Foto @ Triton Aalbor

Triton Aalborg opgraderer træningstilbuddene

Loading

Traditionsklubben Triton Aalborg er i fuld gang med at styrke træningsudbuddet til den kommende sæson. Her beskriver badmintonklubben, hvordan de via træningspas sikrer den røde tråd og styrkelse af den tekniske træning.

Vores dygtige, tidligere landstræner Kenneth Larsen, samt Jacob Christensen og Morten Bjergen forsætter deres træninger, men derudover er seniorsiden styrket med tidligere Team Danmark Nord trænere Kasper Sørensen og Søren Hermansen, hvilket glæder klubben meget.

Sommertræningen har tidligere Team Danmark Nord træner Allan Mørch stået for med fokus på teknisk træning, med stor succes og opbakning fra klubbens spillere.

Træner Mads Balsner forsætter ligeledes i godt samarbejde med ungdomsspillerne op til ungseniorerne, således den røde tråd imellem disse led forsat styrkes.

Klubben har hermed sikret ungseniorspillerne 5-8 træninger om ugen, onsdag i samarbejde med badmintonklubben i Gug, hvor tidligere Team Danmark Nord træner Morten Bjergen ligeledes er tilknyttet.

Seniorsiden er klar med tidligere og nye spillere i 1. og 3. division samt Danmarksserien, hvor rigtig mange ungdomsspillere er i rivende udvikling og indtager disse hold.

Et rigtig stærkt trænerteam og samarbejde tegner rigtig godt for den nordjyske badmintonklub Aalborg Triton, hvor klubben har sat alle sejl ind for at skabe det rette træningsmiljø og det ser ud til at bære frugt, med stor interesse fra trænere og spillere.

Ud over de planlagte klubtræninger har de dygtigste ungseniorspillere mulighed for at deltage i en fælles Badminton Nordjylland træning hver anden søndag, hvor træner Christian Bisgaard står med skiftende dygtige trænerkollegaer, som Quinten Van Dalm, Thomas Røjkjær og Kasper Sørensen, der i samarbejde bidrager med en fælles teknisk træning til klubbernes dygtige ungseniorspillere i Region Nordjylland. Dette er i samarbejde med Aalborg Sportshøjskole, hvor skolens gode rammer benyttes på forskelligvis.

Med disse mange gode og forskelligartet træningsmuligheder er Triton hermed klar til en ny sæson, som inkl. flere ungdomsstorhold, samt gode samarbejder med andre nordjyske klubber og et godt trænings set up.

Læs også

René Toft genvalgt som formand for Badminton Danmark

I weekenden var der repræsentantskabsmøde i Badminton Danmark. Her var formand René Toft på valg. …