Foto @ Team Danmark

French Open: Viktor og Vittinghus flot fra start

Loading

Med sejre til alle tre danske herresingler i første runde af Superseries-turneringen French Open blev det en god åbning på titeljagten i Paris.

Viktor Axelsen fik en fejlfri start på French Open, hvor han er seedet til en plads i finalen. Han mødte det ubeskrevede, koreanske blad Jeon, der ikke udgjorde den store trussel mod danskeren. 21-10, 21-15 blev sejren på, og Viktor ser nu frem til en revanche mod Lee Hyun Il.

– Skønt at være tilbage i Paris. Opbakning var imponerende. Skal op mod Lee H. Il igen, og jeg vil gøre mit bedste for, at resultatet bliver et andet end i sidste uge, skriver Viktor Axelsen på sin Facebook-side.

Hans-Kristian Vittinghus er allerede et skridt længere, end han var i Denmark Open i sidste uge. Han besejrede Hong Kongs Hu Yun, der er en rigtig humørspiller. Vittinghus havde tabt de seneste to opgør, men Yuns humør var ikke til en hård fight med danskeren idag.

Det blev til en komfortabel sejr til useedede Vittinghus i to sæt, og han møder torsdag en anden spiller fra Hong Kong, nemlig Ka Long der stillede op for Greve i forrige sæson.

Mathias Boe og Carsten Mogensen rundede en god dansk dag af med at vinde i tre sæt over Setiawan og Saputro.

Se alle resultater fra French Open 2016

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

3 Kommentarer

  1. Hej med jer. Super flot resultat i dag. Følger jer live på nettet. Sender jer og alle de danske spillere mange hilsner. Farmor i Kolding. Pøj pøj.

  2. TV2sport sender fra fredag. Du kan streame nogle af kampene på BWFs livestream-kanal i dag. Vh, Mikkel