Svendsen leverede endnu en overraskelse

Loading

Der er blevet leveret flere gode danske præstationer ved Dutch International her til morgen, der dog i de fleste tilfælde er endt med nederlag. Den unge herresinglespiller, Victor Svendsen, var undtagelsen og stod for en gedigen overraskelse.

Victor Svendsen leverede overraskelsen
Victor Svendsen var i underdoggens rolle mod den sjetteseedede englænder Sam Parsons. Han endte dog med at levere en pæn overraskelse, da han i specielt andet sæt slog englænderen ret klart. Victor startede ud med at komme bagud 6-3, før han kom flot tilbage og var foran 11-8 ved opholdet. Den føring holdt han efter opholdet, før det en overgang blev tæt. Til sidst trak han dog fra og vandt 21-17. I andet sæt startede det også tæt, før danskeren igen kom foran 11-8. I resten af sættet øgede han kun føringen og endte med at vinde med de overbevisende cifre 21-12.

Men ikke kun han var i aktion. Frederik Aalestrup, som i går kvalificerede sig til hovedturneringen, måtte give fortabt mod den tyske overmagt. Han tabte således ret klart 21-8 og 21-16 til Kai Schäfer. Joshua Eipe, der også var igennem kvalifikationen for at komme med i hovedturneringen, tabte 21-13, 21-9 til hollænderen Mark Caljouw.

Den sidste herresingle-spiller i aktion her til morgen, Søren Toft Hansen, blev besejret 21-13, 21-14 af hollænderen Erik Meijs.

Danske mixeddouble-par med gode præstationer
Det første danske par i aktion, Irina Andersen og Mads Emil Christensen, var oppe mod et fjerdeseedet tysk par, som de gav god modstand. Kampen startede meget lige, og de to par fulgtes også ad til opholdet, hvor forskellen heller ikke var større end 11-10 til tyskerne. Efter opholdet kom danskerne et par gange foran med to, men måtte se tyskerne trække fra til sidst og vinde 21-17. I andet sæt startede tyskerne som lyn og torden og kom på bland andet mange danske fejl foran 8-1, inden danskerne fik reduceret til 11-6. Danskerne kom sig aldrig over den store føring og måtte se tyskerne vinde 21-15. Kampen var præget af korte dueller, hvor første- og andenbolden var meget afgørende.

Et andet dansk par, Sofie Nielsen og Kristoffer Knudsen, måtte også efter en tæt kamp give fortabt mod et bulgarsk par. De fik kampen ud i tre sæt, men måtte der se sig besejret. Cifrene lød på 21-16, 16-21 og 21-16. Det sidste danske par, der spillede her til morgen, var Maja Rindshøj og Steve Olesen. De var oppe mod det tredjeseedede par Cheryl Seinen og Anton Kaisti og måtte se sig besejret relativt klart med 21-13 og 21-16.

Der er massere danskere i aktion senere i dag, og her vil det vise sig, om de også generelt må se sig besejret efter fine præstationer.

Resultaterne fra Dutch International

Læs også

Mathias Thyrri efter Dutch International: “Jeg glæder mig allerede til at komme ud og spille igen”

Ved sidste uges Dutch International lykkedes det de danske spillere at sikre hele tre finalepladser. …