Uofficiel guldkamp i vente

Loading

TSS’s formand udtaler til SN.dk at der muligvis vil blive spillet en guldkamp, men det bliver muligvis en uofficiel en af slagsen, altså udenom Badminton Danmark.

– Lige meget hvad, så ser det ud til, at der kommer en kamp. Men det kan godt være, den ikke bliver spillet i Badminton Danmarks regi, siger Team Skælskørs formand Michael Stage til SN.dk.

Der vil således ikke blive spillet en officiel finale, da formanden mener at det er sådan Badminton Danmark ønsker det.

– Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke, der bliver spillet en rigtig finale. Sådan vil Badminton Danmark helst have det – for deres egen skyld. For så tror de, de slipper for at tage stilling til protesten, siger Michael Stage.

Den officielle guldkamp blev aflyst da Badminton Danmark ikke mente at denne kunne afvikles på et sportsligt forsvarligt niveau, som følge af den protest TSS havde indgivet på Skovshoveds brug af Christinna Pedersen.

Guldkampen, eller det danske mesterskab for hold, har været afviklet siden 1950, hvor Gentofte vandt. Siden da har Skovshoved vundet tre gange, senest i 1969, og TSS fire gange, senest 2014.

Kilde: SN.dk

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

3 Kommentarer

  1. hvis man nu går tilbage med Danmaksmesterskaberne for hold til 1950 , så har KBK vundet, så vidt jeg ved 14 gange men det er måske ikke relkevant i denne sammenhæng!!! hvis ikke, hvorfor går man så tilbage til 1950???

  2. Nej, det er ikke relevant i denne sammenhæng…