Kim Astrup og Anders Skaarup. Foto @ Kim Astrup

Kim Astrup: Vi drømmer ikke om finale endnu

Loading

Torsdag ved Swiss Open bød på endnu en god sejr for Kim Astrup og Anders Skaarup. Resultater i deres halvdel har åbnet turneringen op, men det er for tidligt at drømme om finaleplads.

Det er tydeligt helt fra Basel, at det luner godt hos duoen med to tætte sejre over asiatiske modstandere. Senest over taiwaneserne Wang og Chen med 21-19, 21-18.

De topseedede indonesere stillede ikke op, og de tredjeseedede kinesere, som det danske par skulle have mødt, tabte højst overraskende til et tysk par. 5.-seedede Goh/Tan røg ud til Daugaard og Christiansen.  Nu ligner det realistiske finalemuligheder. Men helt sådan tænker Astrup/Skaarup ikke situationen.

– Nej, det gør vi ikke. Vi forholder os ydmyge! Vi går ind til kampen i morgen præcis, som vi ville gøre, hvis det var mod kineserne. Vi forbereder os på samme måde og optimerer alt, vi kan for at give os selv det bedste udgangspunkt til at vinde den kvartfinale i morgen!

Det momentum og den selvtillid TSS-parret har fået via sejrene, skal bruges til at bygge videre på spilleglæden.

– Vi har en god fornemmelse i kroppen i denne uge, og det formidler vi godt på banen. Vi vil nyde at spille kvartfinale i en Grand Prix Gold turnering imorgen!

Det kan vi godt forstå, så god fornøjelse med det. Se alle resultater fra Swiss Open 2016

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …