Hvad byder fremtiden på for Lee Chong Wei?

“Vi vil rense Lee Chong Weis navn”

Loading

Den tidligere nummer 1 i herresingle Lee Chong Wei har været suspenderet siden november pga. en positiv dopingtest han fik foretaget under VM i Ballerup i august sidste år.
Nu er det malaysiske badmintonforbund klar til at forsvare deres nationale helt overfor BWF. Den konstituerede præsident hos det malaysiske badmintonforbund Datuk Seri Norza Zakaria regner snart med at få lukket dopingsagen om Lee Chong Wei.

– Det kan godt være vi har været stille om sagen i et stykke tid, men vi har arbejdet meget intenst. Vi har fundet en masse ting som støtter Lee Chong Wei. Det har taget et stykke tid, så selv Lee Chong Wei var ved at blive rastløs til sidst, udtaler Norza.

Det malaysiske badmintonforbund håber på, at få renset Lee Chong Weis navn så hurtigt som muligt, så han kan komme tilbage til turneringsbadminton med verdenseliten.

Lee Chong Wei kan blive udelukket i minimum 3 måneder til maksimalt 2 år alt efter hvordan høringen går. Den gode nyhed er dog, at Lee Chong Wei kan få medregnet den tid han allerede har siddet udenfor med dopinganklager til den straf han får efter høringen.

Tiden må vise om vi kommer til, at se Lee Chong Wei hurtigt tilbage på den internationale badmintonscene.

Kilde: The Star

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.