Kan danskerne gentage succesen fra Thomas Cup? Tager Kina titlen for ellevte gang? Eller tager et helt tredje land sejren? Foto @ Mads Kolding Instagram

Tag med, når gulddrengene hyldes på Københavns Rådhus idag kl. 14:30

Loading

Danmarks herrelandshold vandt for første gang nogensinde guld ved verdensmesterskaberne i badminton, Thomas Cup, der fandt sted i weekenden. Overborgmester Frank Jensen tager i morgen klokken 14.30 imod VM-herrerne, når landsholdet bliver hyldet på Københavns Rådhus.

Med guldmedaljer, Thomas Cup-trofæet og rådhuspandekager bliver de nye danske verdensmestre i morgen hædret på Københavns Rådhus.

– For første gang i danmarkshistorien bliver det danske herrelandshold verdensmestre. Vi er den femte nation i verden, der vinder Thomas Cup nogensinde, hvilket er en kæmpe sportspræstation, Jeg ønsker vores ti VM-herrer et kæmpestort tillykke med den fantastiske sejr, siger overborgmester Frank Jensen.

Adm. direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, glæder sig over, at de danske spillere bliver taget imod af Frank Jensen og borgerrepræsentationen på rådhuset:

– Vi er rigtig glade og stolte over, at vi er blevet inviteret på de berømte pandekager på Københavns Rådhus. Det er en flot anerkendelse af det store og historiske resultat for badmintonsporten. Et verdensmesterskab i badminton for hold, som spillerne har hentet hjem til Danmark, er et enestående og unikt resultat, fuldt ud på højde med EM i fodbold i 1992, siger Bo Jensen i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Læs også

Danmark i stærkeste opstilling i VM-finalen

Den danske opstilling til VM-finalen kom kl. 03 i nat, og det er et dansk …

4 Kommentarer

  1. Det var godt nok kort advarsel!

  2. Det var så fedt! 😄

  3. Alt for kort. Spurgte i lufthavnen i går og fik beskeden at det var for dem, som havde fået invitation. Synd de ikke kunne blive hyldet af flere.

  4. Det manglede også bare!