Mikkel Delbo og Isabella Nielsen var med til at fjerne spændingen i Værløse

Badmintonligaen: Greve knock-outede Værløse

Loading

Greve var forhåndsfavoritter i udebanekampen mod Værløse i aftenens Badmintonligakamp. Flere kampe var dog spået til stor jævnbyrdighed, men spændingen forsvandt hurtigt.

Mixeddouble chok
For at matche Greves mange stjerner var det nødvendigt, at Værløse vandt marginalkampene, og ihvertfald de kampe hvor de havde favoritrollen. Havde Værløse en ambition om at hente point hjemme, så led den ambition hurtigt et knæk, da mixeddoublen med Line Kjærsfeldt og Anders Kristiansen tabte til Isabella Nielsen og Mikkel Delbo i fire sæt.

– Isabella og Mikkel spillede helt vildt godt, fortalte Joachim Persson til Badmintonbladet.dk. Da vi vandt den kamp, så det rigtig godt ud for os.

Favoritsejre
Da Greve var klare favoritter i damesingle ved Michelle Li, 2. herresingle ved Ka Long Ng og damedoublen ved Kamilla Juhl og Christinna Pedersen, var hjemmeholdet under pres fra start. Og det blev svært for nordsjællænderne. Kun Viktor Axelsen formåede at hive en sejr i land mod Greves helt fra i mandags, Joachim Persson.

– Jeg var ikke helt frisk fra i mandags, så vi havde sat Ka Long i 2. herresingle. Det matcher den indplacering, han har fået på ranglisten som nummer 10, og jeg ligger nummer fem. Da jeg også fik lavet et vrid i ryggen i 3. sæt, var Viktor en alt for stor mundfuld, slutter Persson af.

Lussing til Værløse
Da herredoublen ligeledes gik til Greves Rasmus Mangor og Jacco Arends var 1-5 sejren til Greve-holdet en realitet.

Se alle kampresultaterne fra Badmintonligaopgøret mellem Værløse og Greve.

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.