Foto @ Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Højbjerg “Bøje”-de ikke nakken i Skovshoved

Loading

Dagens Badmintonligakamp i Skovshoved mellem mesterskabsaspiranterne og ligaens agterlanterne fra Højbjerg fik mere spænding end først antaget. Blandt andet søstrene Bøje gav skovserne problemer.

Stærk reserve
Før kampen var der indløbet afbud fra Højbjergs Michelle Chan. Det betød, at 14-årige Alexandra Bøje fik chancen mod Natalia Rohde. Den mulighed greb den unge Højbjerg-pige, og hun spillede i tre raske sæt en matchsejr hjem til Højbjerg med 13-11, 11-8, 11-5. Noget af en overraskelse.

– Hun (Alexandra Bøje, red.) gjorde det godt, og Natalia mangler lidt selvtillid på banen for tiden, fortalte Christian Lind Thomsen til Badmintonbladet.dk. Men det skal nok komme, når Natalia får spillet nogle flere kampe.

Pigefight
I damedouble var storesøster Gabriella Bøje sammen med Line Nørgaard i kamp for Højbjerg mod Skovshoveds Anne Skelbæk og Sara Ortvang. Det blev et meget lige opgør, hvor Højbjerg-pigerne på ingen måde var overmatchede. Det blev en fem-sæts gyser, hvor Skelbæk og Ortvang havde mest is i maven i slutfasen.

Mogensen vandt til sidst
Også i herredoublen var der kamp til stregen. Carsten Mogensen havde efter Joachim Fischers afbud, fået ny makker i skikkelse af 2. holdsspilleren Stefan Andersen. Den sædvanlige reserve, Jonas Glyager, var ikke til rådighed til torsdagens opgør. Det gav i stedet en lige kamp mod talentfulde Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael. Det match up strakte sig helt ud i fem sæt, før Mogensen kunne juble sammen med Andersen.

– Det så faktisk lidt vanskeligt ud for os på et tidspunkt, da begge doublerne var i fem sæt, sagde Christian Lind Thomsen.

Sikre skovser-kort
Mixeddoublen gik ganske sikkert til Skovshoveds alternative mixedduo med Julie Houmann flankeret af Mads Conrad. Jan Ø Jørgensen og Christian Lind Thomsen mødte i herresinglerne to reserver fra Højbjerg, så de kampe var der ikke meget spil i. Samlet gav det en 5-1 sejr til værterne fra Skovshoved, men Højbjerg havde fin ære af kampen.

– 3 point er rart, og vores mål er at slutte som nummer 1 i grundspillet. Det kræver, at vi kan gå ned og vinde i Slagelse (mod TSS, red.) i næste runde. Det kan godt lade sig gøre, hvis vi stiller næsten fuldt hold, sluttede Christian Lind Thomsen af.

Se alle kampresultaterne i Badmintonligaopgøret mellem Skovshoved og Højbjerg.

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.