Foto: @skagensavis.dk

Stærk præstation af VEB i udekampen mod de danske mestre

Loading

Vendsyssel Elite Badminton tabte 1-5 til Skovshoveds danske mestre efter en særdeles opløftende indsats, hvor spillerne viste, at styrkeforskellen ikke er så stor, som de fleste forventede.

Mens Skovshoved har fem spillere i top syv på verdensranglisten, må VEB nøjes med én spiller i top 40. Det er Beiwen Zhang, og hun udlignede til 1-1 i udekampen i Klampenborg. Amerikaneren vandt 21-10, 16-21, 21-8 over den forsvarende danske mester, Mette Poulsen. Det var Zhangs 17. singlesejr i 17 kampe.

På banen ved siden af spillede Zvonimir Durkinjak og Jacco Arends et stærkt første sæt mod Carsten Mogensen og Mads Conrad, men de tabte 21-23, 9-21. I første sæt var VEB-parret foran 18-16. Ærgerligt, at de ikke vandt sættet. Durkinjak og Arends var i den grad på toppen, når de kom ind med deres offensiv, mens det gik galt, når skovserne fik lov til at styre spillet.

De fine VEB-takter fortsatte i damedouble, hvor Clara Nistad og Emma Wengberg vandt 21-16 i første sæt i opgøret mod Kamilla Rytter Juhl og Sara Thygesen. Volvo-pigerne førte også 7-5 i andet sæt, men tabte 11-21. I tredje sæt var de foran med 13-12, men tabte 17-21. Det var svenskernes første liganederlag i denne sæson, men de faldt i den grad med ære.

Raul Must var rykket ned i anden herresingle, men leverede igen en skuffende indsats, Esteren blev slået klart i to sæt – 16-21, 13-21 – af Rasmus Gemke. Tre nederlag i fire kampe er simpelthen ikke godt nok, Raul Must.

I mixdouble tabte Cheryl Seinen og Lasse Mølhede 17-21, 19-21 til Christinna Pedersen og Mads Pieler Kolding. Dermed var Skovshoved foran 4-1, men det havde altså været sjovt at se, hvad der var sket, hvis Seinen og Mølhede havde presset hjemmeholdets to verdensstjerner ud i tredje sæt, for på nabobanen spillede Victor Svendsen – i aften første herresingle – sæsonens hidtil bedste kamp. Desværre tabte Victor med 23-21, 15-21, 19-21 til Emil Holst, som i år har vundet over ingen ringere end Lin Dan.

Det er aldrig en god fornemmelse at tabe 1-5, men netop i aften føltes det slet ikke så tosset. To timer og 45 minutter varede holdkampen, og vi sendte et signal om, at afstanden op til Skovshoveds stjernespækkede hold er mindre, end vi troede.

VEB spiller igen tirsdag 7. november ude mod Odense og torsdag 9. november hjemme mod Solrød Strand.

Pressemeddelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.