Scott Evans vinder sin double, og begge singler vinder alligevel afgørende kampe. God opstilling fra TSS

Badmintonligaen: Kalle Koljonen reddede TSS

Loading

Efter tirsdagens nederlag til Aarhus AB var Team Skælskør Slagelse (TSS) på jagt efter en vigtig sejr på udebane, da de her til aften mødte Værløse.

TSS var på forhånd favorit til at vinde aftenens opgør. Men en dårlig start på opgøret kunne næsten have tvunget dem ud i et Golden Set. Opgøret blev indledt med mixeddouble og damedouble, og her tog Værløse sejren i begge kampe.

Først vandt Julie Finne-Ipsen og Sara Lundgaard over Clara Azurmendi og Selena Piek, og kort efter fulgte Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow op med endnu en sejr over favoritterne Søren Gravholt og Line Kjærsfeldt. 2-0 til hjemmeholdet. En sejr mere til Værløse, og TSS ville være nødt til at vinde i Golden Set.

Læs også: Badmintonligaen: Sådan ender fjerde runde

Herefter fulgte første og anden herresingle. Marc Caljouw udlignede hurtigt til 2-1 med en sejr i to sæt over Rasmus Messerschmidt. I anden herresingle vandt Værløses Mikkel Enghøj første sæt 21-19 over Kalle Koljonen. Et stort pres lå nu på TSS. Kalle Koljonen formåede imidlertid at vinde de næste to sæt 14-21, 19-21.

Stjernerne gør arbejdet færdigt

2-2. Men TSS havde to nu stærke kort tilbage på hånden. I damesingle var sejren næsten garanteret på forhånd, da Carolina Marin mødte det unge talent Julie Dawall Jakobsen. Den unge dansker leverede dog et flot andet sæt, hvor hun fik 19 point. Det er også kun et år siden, at Julie Dawall Jakobsen havde matchbold mod netop Carolina Marin ved Denmark Open.

Der var stadig et lille håb for en reducering til 3-3 for Værløse. Men Kim Astrup og Scott Evans var klar til at gøre arbejdet færdigt og overvandt Nikolaj Overgaard og Steve Olesen i sikker stil med cifrene 15-21, 10-21.

TSS holder således fast i deres fjerdeplads. Næste gang har de chancen for at generobre tredjepladsen, når de møder Solrød Strand, der i øjeblikket ligger nummer tre. Værløse møder Aarhus AB næste gang.

Resultater fra aftenens opgør mellem TSS og Værløse

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

3 Kommentarer

  1. MÃ¥ske skulle man afstemme billede og tekst !!!!

  2. Vi har desværre ikke rigtig brugbare billeder af Koljonen, sÃ¥ jeg tænkte, at Scott Evans er et velkendt ansigt fra TSS 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.