Fruergaard efter stor sejr: Jeg glæder mig til at få revanche

Loading

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen imponerede ved gårsdagens andenrunde-kamp ved German Open, hvor de besejrede et stærkt par. Det var derfor en glad Fruergaard, der også har et par betragtninger om den nye serveregel, BadmintonBladet talte med.

I gårsdagens kamp stod det danske par over for de ottendeseedede indonesere Della Harris og Rizki Pradipta. Danskerne er nummer 31 i verden, mens indoneserne er nummer 21. Derfor var det en imponerende start, danskerne fik på kampen. De kørte nemlig det indonesiske par over i første sæt, hvor de sejrede med hele 21-8. I andet sæt måtte de dog gå fra banen som tabere, men i tredje sæt var de igen suveræne, hvilket en 21-11-sejr vidnede om. Fruergaard havde dette at sige efter kampen:

– Vi spillede godt disciplineret i første og tredje sæt, samtidig med, at vi står i en virkelig god defensiv – det gør, at vi kan hive den hjem i dag. Vi får spillet foran dem og over dem, så vi ikke kommer ind i det, de er bedst til – det flade spil, hvor de er stærkere end os, siger Fruergaard til BadmintonBladet.

I dag møder danskerne så Yuki Fukushima og Sayaka Hirota, der er verdens nummer fire. I november ved Hong Kong Open led danskerne et meget surt nederlag til dette par, idet de tabte med 21-23 i tredje sæt. Derfor er de opsat på revanche:

– Jeg glæder mig til, at vi får en revanche mod de japanere i morgen. Vi var tæt på at slå dem i Hong kong for nogle måneder siden, så vi håber vi kan gøre det lige så godt igen – dog hvor vi kommer ud som vindere.

– Der var ingen af os, der blev dømt

Noget, der har været meget omdiskuteret denne uge, er den nye serveregel. Flere danske spillere har således fortalt forskellige historier om, hvorledes denne har påvirket kampene. Fruergaard er en af de danskere, der i forhold til gårsdagens kamp fortæller, at den ikke havde den store indflydelse:

– Der var ingen af os, der blev dømt fejl, hverken os eller modstanderne, men jeg tror også, at vi alle prøvede at holde vores serv nede.

Danskerne spiller deres kvartfinale omkring klokken ni.

Resultater fra German Open

Læs også

Fruergaard om stor præstation ved Uber Cup: Det bedste vi har præsteret i holdkampsregi

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede sammen med Line Kjærsfeldt nogle overraskende sejre mod Korea …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.