Direktør: Vi har været rigtig godt underholdt

Loading

Endnu en udgave af Yonex Copenhagen Masters har spillet sin sidste matchbold, og Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen, ser tilbage på to dage med rigtig god underholdning.

– Vi har været rigtig godt underholdt. Specielt på finaledagen i går, hvor vi lige præcis har set det, som Yonex Copenhagen Masters blandt andet er. Masters er først og fremmest hygge, badminton på højt niveau, god stemning og så de bedste danske spillere, siger Bo Jensen, direktør i Badminton Danmark.

– Masters er jo ikke en miniudgave af Denmark Open eller en Grand Prix-turnering. Det er et event, hvor vi viser badminton fra sin bedste side, og hvor vi prøver at kombinere hygge, underholdning og konkurrence.

– Vi kan altid diskutere det sportslige niveau. Men vi har i år oplevet Yonex Copenhagen Masters fra den side, som vi gerne vil vise. Jeg synes, at dette år har været på lige fod med nogle af de andre gode år, så det har levet op til vores målsætning om at levere et godt event for vores tilskuere.

– Vi sidder allerede nu og ser på, hvordan vi kan videreudvikle Yonex Copenhagen Masters og gøre denne event endnu bedre. Vi har mange tanker og idéer, så jeg er sikker på, at vi kommer tilbage i 2016 med et endnu bedre Masters, siger Bo Jensen.

Vinderne ved Yonex Copenhagen Masters 2015 blev:

Damesingle: Line Kjærsfeldt
Damedouble: Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl
Mixed Double: Joachim Fischer og Christinna Pedersen
Herresingle: Viktor Axelsen
Herredouble: Mathias Boe og Carsten Mogensen

Kåringer:

Årets Komet: Frederik Søgaard og Joel Eipe
Årets Spiller: Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl

Tak til alle, der kom og støttede de danske spillere. Vi håber, at I fik en unik badmintonoplevelse, og vi håber på at se jer igen i 2016 til endnu mere Yonex Copenhagen Masters!

Pressemeddelelse fra Badminton Danmark

Læs også

Gentofte vendte truende nederlag til sejr

Gentofte vendte her til aften et truende nederlag til sejr i Golden Set i Badmintonligaens …