Michelle Skødstrup.

Skødstrup efter vigtig Greve-sejr: Godt at få afstand til Højbjerg

Loading

Michelle Skødstrup, der spiller for Greve, fortæller her om den fine sejr over Højbjerg i fredags, om sæsonen, forventningerne til denne og om sine kampe i Europa.

Skødstrup bidragede med en fin sejr over Amalie Schulz i fredagens sikre sejr over Højbjerg på 5-1. En sejr, der gjorde, at Greve nu er placeret på den vigtige 6-plads med et komfortabelt forspring ned til 7.-pladsen:

– Før kampen var vi favoritter, men der var flere, der godt kunne overraske fra Højbjerg. Det var derfor en rigtig god sejr at få for holdet, da denne gav os et større mellemrum ned til Højbjerg. Personligt spillede jeg selv en fin kamp mod en spiller, der har gjort det godt for nyligt. Grundet dette vidste jeg godt, at jeg skulle være klar fra start. Jeg synes, at dette lykkedes godt, og jeg var glad for at hive den rimelig komfortabelt hjem.

Ellers er det gået lidt op og ned for Skødstrup og Greve i resten af sæsonen:

– Det har været lidt svingende fra min side af, og klubben er kommet okay godt i gang. Jeg er imidlertid glad for de kampe, jeg har vundet og synes, at jeg har spillet flere fine kampe. I næste uge venter der dog nogle vigtige kampe mod Odense, hvor vi skal vinde og mod Vendsyssel, som bliver en svær kamp.

Forbliven i top 6 er målet

Forventningerne til sæsonen er dog, at de forbliver i top 6:

– Jeg tror sagtens, hvis vi spiller godt, at vi kan holde sjettepladsen, som også er målet. Det kræver imidlertid, at vi er klar hver gang.

Ellers deltager den unge dansker også i europæiske turneringer, hvor hun i sommers sikrede sig en flot titel ved Spanish International. Siden da har hun spillet sig i et par kvartfinaler, frem til tre andenrunde-kampe og er aktuelt nummer 66 i verden:

– Det går fint nok i Europa. Det er lidt anderledes end sidste sæson, da jeg nu spiller flere Super 100- og 300-turneringer, hvor niveauet bare er højere. Jeg har således mødt spillere, der er taktisk og spillemæssigt bedre. Og det er bestemt nødvendigt og lærerigt for min udvikling at spille disse kampe. Jeg skal dog forbedre min sikkerhed under pres og blive bedre taktisk til at aflæse vaneslag og til at spille med mere variation. Jeg har imidlertid ikke et mål om nogle bestemte resultater i år, da jeg bare skal udvikle mig spillemæssigt. Jeg vil generelt gerne spille flere Super 100- og 300-turneringer. Samtidig vil jeg også spille challenge-turneringer af og til for også at vise, at jeg kan vinde der og for at få selvtillid.

Mandag møder Skødstrup og Greve Odense.

 

Læs også

Skødstrup om sejr: Aldrig sjovt at spille mod en, man kender så godt

Michelle Skødstrup spillede sig sikkert gennem kvalifikationen ved Dutch International. Hun har dog kæmpet med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.