Anders Kristiansen

Ny cheftræner/sportschef i Greve Strand Badminton

Loading

Igennem et stykke tid har det været et stort ønske at få en trænerprofil med en mere synlig tilgang til aktiviteterne i hallen. Grunden hertil er, at træningsmiljøet skal have 100% fokus fra trænerens side, for at vore spillere kan præstere optimalt og fortsat udvikle deres potentiale, så GSB dermed kan opfylde egne målsætninger og samtidig ”levere varen” overfor vore sponsorer.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere Anders Kristiansen som ny cheftræner/sportschef i GSB. Anders er 38 år og har spillet på ligaholdet i Værløse i en lang årrække og desuden på landsholdstræningen i Brøndby fra 2006-2014. Han har rangeret mellem 10-20 i verden størstedelen af disse år. Han har været træner i Værløse fra ca. 2008-2015 med ansvar for 1-3.-holdet, og har de sidste 3 år været ansat som landstræner i Sverige.

Vi glæder os utroligt meget til, at Anders tiltræder d. 1/8, hvor friske øjne så vil tilrettelægge og gennemføre træningen, forhåbentligt til stor glæde for vore spillere. Vi ser frem til et langt samarbejde med ham, til fælles glæde.

Pressemeddelelse fra Greve Strand Badminton

En kommentar

  1. Jeg synes det er en uhørt, og endda upassende, hård vinkel i den pressemeddelelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.