De danske herresingler har leveret det ene imponerende resultat efter det andet det seneste halve år. Foto @ Annette Vollertzen

Det danske EM-hold udtaget

Loading

Truppen til EM for blandede hold i Belgien i februar er nu udtaget. Den sportslige ledelse i Badminton Danmark har i udtagelsesprocessen lagt vægt på, at holdet kan opfylde ambitionen om at vinde mesterskabet, men også at der gives mesterskabserfaring til nogle af fremtidens spillere.

Danmark er som bedst rangerede europæiske land direkte kvalificeret til mesterskabet, som spilles hvert andet år. Danmark starter i puljekampene med at møde Holland og Polen, og herefter trækkes der lod til kvartfinalerne. I 2013 nåede det danske landshold finalen, hvor de tabte 3-0 til Tyskland, men dette resultat skal der laves om på i år.

– Vi tager afsted med det mål, at vi vil generobre mesterskabet. Det har vi sat holdet efter, og det tror vi på. Men samtidig er her også en fin mulighed for at give vigtig og god mesterskabserfaring til nogle af de spillere, som med stor sandsynlighed skal repræsentere Danmark i fremtiden, siger landstræner Lars Uhre.

Truppen består af: Jan Ø. Jørgensen, Viktor Axelsen, Line Kjærsfeldt, Anna Thea Madsen, Mads Pieler Kolding, Mads Conrad-Petersen, Anders Skaarup Rasmussen, Kim Astrup Sørensen, Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer og Sara Thygesen.

EM for blandede hold spilles i den belgiske by Leuven fra 11.-15. februar.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.