BWF Council 2017-2021 med Poul Erik Høyer i midten. Foto @ BWF

Poul Erik Høyer genvalgt som præsident for det internationale badmintonforbund

Loading

Der er sket meget i international badminton i de forgangne fire år. Det internationale badmintonforbund, BWF, har netop afholdt årsmøde i Gold Coast, Australien og Poul Erik Høyer er blevet genvalgt som præsident for en fire-årig periode.

Fra 2017 til 2021 er præsidenten for BWF dansk. Han hedder fortsat Poul Erik Høyer. Dermed får Høyer mulighed for at fortsætte det arbejde, han har indledt med at udbrede badmintonsporten til endnu flere lande rundt om i verden. Desuden er der i Høyers regeringsperiode blevet skruet markant op for de kommercielle aftaler og deraf de økonomiske muskler i forbundet.

Allerede i februar kom det frem, at Høyer sammen med sin vicepræsident Delgado ville være på valg, men uden modstandere. Derfor var der intet kampvalg om posten, som danskeren overtog for fire år siden.

Efter karrierens afslutning i 2000 var han blandt andet direktør i fodboldklubben Skjold, og senere har han gjort karriere som politiker, både i traditionel forstand for Venstre og i sportsverdenen.

Poul-Erik Høyer blev næstformand i Badminton Danmark, og i 2010 blev han præsident for Badminton Europe. Tre år senere blev han præsident for BWF, og året efter blev han indvalgt i Den Internationale Olympiske Komité (IOC).

Læs også

Høyer er Danmarks vigtigste idrætspolitiker

Badminton er en af Danmarks mest succésfulde idrætsgrene, målt rent sportsligt. Den tidligere OL-guldvinder Poul-Erik …

5 Kommentarer

  1. Poul Erik Høyer er en værdig og Fantastisk repræsentant for Badminton -Sporten TILLYKKE ☺️☺️

  2. Til lykke med de 4 år mere på posten 😀

  3. Stort tillykke med genvalget. Fortjent. Hilsen fra Kolding.

  4. Sådan 👍👍👍👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.