Badmintonligaen: Spænding til det sidste mellem Gentofte og Greve

Loading

Gentofte tog hjemme imod Greve i Badmintonligaens femte runde. Det nordsjællandske mandskab havde hårdt brug for point hvis de skulle væk fra bunden af ligaen.

Det startede også godt for Gentofte, der med herredoublen med Mathias Christiansen og David Daugaard med 21-16 og 21-15 bragte sig foran 1-0.

Brice udlignede
Det var dog ikke en føring der holdte ret lang tid. I anden herresingle fik Greves franske herresingle, Brice Leverdez, efter tre sæt bragt Greve tilbage i opgøret. Gentoftes Joshua Eipe havde presset Frankrigs bedste herresingle godt, og havde vundet første sæt, og var først til 11 i tredje sæt.

De to næste kampe var damedouble og første herresingle. Ligesom i de to første kampe blev det her til pointdeling. Singlen mellem Scott Evans og Joachim Persson, blev en meget ensidig affære, hvor Persson slet ikke kom ind i kampen, og dermed kunne Evans give Gentofte et point.

I damedoublen var der lidt mere kamp om udfaldet, men i sidste ende kunne Rikke og Ditte Søby med 21-16 og 21-18 sætte endnu en sejr på kontoen.

Afgørelsen skulle derfor findes i de to sidste kampe; mixeddouble og damesingle.

Greve startede bedst
I begge kampe blev det til sejr i første sæt til Greve. Clara Azurmendi i damesinglen vandt sikkert 21-13 over Sofie Holmboe Dahl, mens mixeddoublen med Isabella Nielsen og Mikkel Delbo skulle bruge ombolde for at få første sæt mod Julie O. Jensen og Nicolai Müller.

GBK’erne var dog langt fra slået, og i begge kampe blev andet sæt vundet af dem. Sofie Holmboe Dahl var nede med 11-8 ved opholdet, men fik kæmpet sig flot tilbage, og vandt med 21-18. Julie O. Jensen og Nicolai Müller vandt andet sæt med 21-16.

Ved opholdet i begge kampes tredje sæt lignede det at det skulle være de danske mestre der skulle løbe med den samlede sejr. Azurmendi var foran 11-7 og Nielsen/Delbo var foran 11-6.

Nielsen og Delbo holdte også fat i deres føring, og med 21-15 gjorde de det til 3-2 til Greve. Sofie Holmboe Dahl var dog langt fra slået, og med 21-16 sendte hun kampen ud i Golden Set.

En gang til
Her blev det en tur i manegen for Scott Evans og Joachim Persson. Scott forsatte spillet fra den ordinære kamp, men Persson kom bedre og bedre med. Persson kom dog aldrig tættere end 19-18, før Scott Evans kunne gøre det til 21-18, og dermed sende de danske mestre hjem med et 4-3 nederlag.

Med de to point rykker Gentofte væk fra bunden, og har nu 5 point efter de første fem runder. Greve har otte point.

Sjette runde af Badmintonligaen spilles allerede torsdag, hvor Gentofte skal en tur forbi Aarhus og møde AB Aarhus. Greve tager hjemme imod TSS.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …