Tanker fra Danmarks nye verdensmester

Loading

Der er gået fire dage, siden Julie Thrane vandt en guldmedalje ved Para-VM. Den nykårede danske verdensmester er så småt ved at komme ind i hverdagsrytmen igen, men det har været nogle forvirrende dage, siden hjemkomsten til Danmark.

Julie vendte hjem med tre medaljer; en bronze, en sølv, og en guld. Fantastisk resultat! Og med den nye titel som verdensmester har det været nogle travle dage, den 20-årige dansker er vendt hjem til.

Julie deler herunder nogle af sine tanker omkring VM med vores læsere.

Puha!
– Puha, nu er jeg så småt ved at have genoptaget hverdagen efter en uge med fuld knald på.

– Vi fløj hjem om mandagen, hvor vi var godt kvæstede, og landede først i Danmark ved 21:30-tiden, da vores fly var over en time forsinket. Det var rigtig godt at komme hjem igen til min familie og lille vovse efter en så turbulent uge.

– Det har været en kæmpe og helt fantastisk oplevelse at spille finalen til Para-VM – nok det største, jeg hidtil har prøvet. Den opbakning og de positive tilråb jeg fik, støttede mig hele vejen til matchbolden i finalen, og måske har I allerede set billedet, Alan Spink tog sekundet efter, at kampen var færdig, og jeg havde vundet. Jeg tror, det siger en del om mine følelser på daværende tidspunkt.

Masser af opmærksomhed
Julie mødte den topseedede Mamiko Toyoda fra Japan i finalen i damesingle. Det var Toyoda, der slog danskeren i semifinalen ved Para-VM i 2013, men i søndags blev det til dansk sejr på 21-19 10-21 21-17.

Der har været bud efter Julie fra alle sider efter den store triumf. Noget der slet ikke er hverdagskost for den 20-årige dansker.

– Jeg har fået helt vildt meget opmærksomhed her i dagene efter VM. Det vil jeg aldrig kunne vænne mig til! Det er helt surrealistisk, at folk og journalister er interesserede i at snakke med mig.

– Nu er jeg tilbage på universitet, og det har været hårdt at komme tilbage. Først og fremmest har jeg manglet søvn, men det har jeg efterhånden indhentet. Så er der alle de forelæsninger, jeg er gået glip af Der er rigtig meget, jeg skal have læst op på, så det bruger jeg meget af min tid på lige nu.

Julie Thrane, verdensmester

Du kan følge Julie på Facebook her:
Julie Thrane – Danish Para-badminton Player

Læs også

Blandet dansk succes ved para-VM

Det er et massivt kampprogram, de to danskere Nicolai Pyndt Andersen og Julie Thrane har …