Victor Svendsen.

Svendsen efter flot sejr: En god start på turneringen

Loading

Victor Svendsen hentede i går en fin sejr i første runde af Orlean Masters.  

Svendsen stod i går over for Kartikey Kumar, som er nummer 145 i verden. Selv er danskeren nummer 68. Efter et relativt tæt første sæt, hvor den danske spiller vandt med 21-17, var han mere suveræn i andet sæt. Dette blev vundet med hele 21-8. Grundet den fine sejr var han også tilfreds efter kampen:

– Det var en god sejr mod en inder, der godt kan spille badminton, så jeg er meget tilfreds med kampen. Jeg synes egentlig, at jeg styrer kampen fra start af. Selvom første sæt bliver lidt tæt, har jeg en god fornemmelse. I andet sæt spiller jeg fejlfrit og med god kvalitet. Så det var en god start på turneringen, siger han til BadmintonBladet.

Sjettedeseede Svendsen skal i dag op mod fjerdeseedede Mark Caljouw. Hollænderen har imponeret for nylig i Badmintonligaen ved at slå Anders Antonsen. Svendsen ved derfor godt, at han kommer på en hård opgave:

– Det bliver en svær kamp mod Mark, hvor han er favorit. Så jeg skal bare ind og fyre den max af og spille en god kamp!

Gode forhold

Jan Ø. Jørgensen har blandt andet været ude og udtale sig positivt om forholdene ved turneringen. Svendsen er helt enig i dette:

– Det er gode forhold, så det kan jeg ikke klage over. Der er styr på tingene, hallen er fin og boldene flyver, som de skal.

Der er masser af danskere i aktion, når turneringen fortsætter i dag.

Resultater fra Orleans Masters

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.