U17 EM for hold: Danmark ender som nummer et i gruppen efter endnu en sejr

Loading

Danmark sejrede over Estland ved U17 EM.

Magnus Johannesen var først oppe mod Hans-Kritsjan Pilve. Danskeren kom ikke godt fra start, da han først kom bagud 6-13, og derefter kort tid efter tabte sættet med 13-21. Anderledes skarp var han i andet sæt, hvor det var ret lige ved opholdet, men derefter trak han fra. Sættet endte 21-16. Tredje sæt var relativt tæt, men det lykkedes danskeren at lukke dette med 21-18.

Amalie Kudsk var dernæst i aktion mod Catlyn Kroos. Første sæt endte med en sikker 21-16-sejr. Og i andet sæt trak danskeren fra indledningsvis og kom foran 11-7. Denne føring vekslede hun til en komfortabel 21-14-sejr.

Axel Parkhøi og Oscar Sunekær krydsede derefter klinger med Artur Ajupov og Tauri Kilk. I et ganske lige første sæt lykkedes det danskerne at vinde 21-18. I andet sæt var de foran 11-7 ved opholdet, og i en tæt afslutning vandt de 21-19.

Sophia Grundtvig var herefter sammen med Amalie Kudsk i ilden mod Kirke Heiter og Arina Krolova. Danskerne førte komfortabelt ved opholdet i første sæt med 11-7 og derfra lagde de virkelig afstand, hvilket ledte til en sætsejr på 21-11. I andet sæt var de endnu mere suveræne, idet de vandt med imponerende 21-7. Grundtvig havde denne kommentar til BadmintonBladet efter kampen.

– Jeg synes, at det var en rigtig god og fokuseret holdkamp. Som hold gjorde vi hvad vi skulle, og vi var gode til at sætte os på kampene.
Jeg synes også, at min damedouble gik rigtig fint. Det par vi mødte kom ikke med så meget, så vi var meget gode til at sætte tempo og ikke at lukke dem ind.

Oscar Sunekær og Amalie Schulz stod sidst over for Ramona Uprus og Artur Ajupov. Denne kamp blev vundet i sikker stil med to gange 21-14.

Danmark vandt dermed kampen 5-0 og ender som nummer et i gruppen.

Resultater fra U17 EM for hold

Læs også

Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.