Tine Baun, da hun vandt All England 2013.

Lillerød scoop: Tine Baun forlader Skovshoved og søger nordpå

Loading

Efter 13 års fravær vender Tine Baun fra sæsonstarten 2016/17 tilbage til sin barndomsklub for at videreformidle sine spillemæssige færdigheder og erfaring i et kombineret spiller- og trænerjob.

Ny chefseniortræner i Lillerød
Eller rettere to trænerjob. Tine Baun bliver primært ny cheftræner for Lillerød Badmintonklubs senior-elitespillerne, men får samtidig til opgave i nært samarbejde med klubbens ungdomscheftræner og øvrige trænere at stå for udviklingen af LB’s bedste spillere i U 15 og U 17 årgangene. Det skriver Lillerød i en pressemeddelelse.

Som senior-elitetræner bliver det Tine Bauns fornemste opgave i første omgang at udvikle spillernes individuelle færdigheder, men også, fordi de bedste ungdomspillere i et vist omfang deltager på seniortræningen, i samarbejde med klubbens ledelse og trænerstab at skabe en rød tråd mellem senior- og ungdomsafdelingen for derved at opnå  synergi i træningsmiljøet.

Tine Baun kommer til at medvirke som aktiv spiller på Lillerøds 1. hold, der i øjeblikket ligner en nedrykker fra 1. division.

Tine Baun har ved flere lejligheder givet udtryk for, at hun en dag ville vende tilbage til Lillerød Badmintonklub. Det gør hun altså nu – tre år efter, at hun i 2013 på fornemste vis satte punktum for en imponerende international karriere ved at vinde All England for tredje gang.

Læs også

Pressemeddelelse: Top-damesingle skifter til Lillerød

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at Irina Andersen i …