Badmintonligaen: Den første bruttoliste

Loading

Badmintonligaen står for døren, og første runde spilles tirsdag d. 5. september og anden runde allerede to dage senere, d. 7. september. I den forbindelse har de ti badmintonligaklubber skulle indgive bruttolister.

Bruttolisten skal indleveres senest syv dage inden der skal spilles, og til de givne kampe må der ikke benyttes spillere som ikke er på listen eller på den danske seniorrangliste.

Umiddelbart gemmer disse ikke på de store overraskelser, hvilket ikke er så underligt da de spillere man allerede har på den danske seniorrangliste allerede er registreret. TSS har dog russiske Nina Vislova på listen. Vislova var den første russer, sammen med hendes doublemakker, til at vinde en OL medalje, det var i 2012 hvor det blev til bronze i damedouble.

Ud over Vislova, har AB Aarhus registreret Lim Yin Fun og Thinaah Muralitharan, hvor førstnævnte spillede kampe for klubben sidste sæson.

OBS
Der var en læser der fangende at Skovshoved havde registreret Mads Kolding på deres liste. Da Kolding ikke har spillet holdkampe i sidste sæson vil han kunne benyttes uden karantæne på Skovshoveds badmintonligahold.

Bruttolisterne for de danske badmintonligaklubber

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.