Scott Evans.

Gentofte-træner før TSS-kamp: Vi skal vise samme attitude som i den flotte kamp mod Skovshoved

Loading

Scott Evans, der er træner i Gentofte, fortæller om et utroligt flot point mod Skovshoved i fredags og om forventningerne til dagens kamp mod TSS.

Gentofte hentede et meget flot point mod Skovshoved for et par dage siden, og det endda selvom de tabte den ene kamp på walkover. Specielt deres herresingler imponerede i denne kamp og især Mads Christophersen, der slog fremadstormende Rasmus Gemke. Han kunne dog ikke gentage succesen i Golden Set:

– Det var en rigtig fed kamp, og vi troede på et godt resultat fra start. Det, at vi var på hjemmebane og før har vist et flot niveau der, gav os desuden yderligere tro på tingene. Jeg var meget stolt af herresinglerne, da jeg fx bruger meget tid med Mads på morgentræningerne på akademiet. Han ramte virkelig et højt niveau mod en Gemke, der også spillede en fin kamp. Joshuas kamp var også en spændende og god kamp.

Tidligere på sæsonen sikrede Gentofte sig ligeledes et, hvad der i sidste ende kan vise sig at være et afgørende point. Her gik det ud over Greve, og også her var Joshua Eipe stærk:

-Det var lidt den samme oplevelse som mod Skovshoved. Siden jeg startede som hovedtræner i august, har jeg specielt arbejdet på, at spillerne skal vise attitude. Det er dog også en balancegang, da jeg fx selv har haft svært ved at finde det rigtige spændingsniveau af og til. Det handler nemlig om at komme tæt på stregen, men om ikke at gå over den.

– På et hold som vores skal alle således ramme niveau på den samme aften, før vi har en chance. Så selvom vi ikke vinder de første kampe i en holdkamp, skal folk have kæmpet der, så de næste kan se det og kan gå ind med samme attitude. Dette kan godt være svært for nogle, der ikke spiller på fuldtid, at skulle præstere efter en lang arbejdsdag.

– Opstillingen mod TSS er en stor chance at tage

Derudover er det blevet til mere forventelige nederlag mod flere af topholdene, hvorfor man med to point er lidt isoleret på niendepladsen. Man har nemlig tre point op til Værløse på ottendepladsen. I dag venter endnu et af de store hold så i form af førerholdet TSS. Her har de valgt at stille anderledes op, da de har sat Line Christophersen i mixeddouble og i det hele taget her lavet omrokeringer i deres doubler:

– Selvfølgelig er opstillingen en stor chance at tage. Men man skal tage nogle chancer nogle gange, og den måde vi stiller op i morgen, er den måde, jeg mener vi har den bedste chance for at slå TSS på. Alle i truppen er derudover med på det og synes kun, at det er sjovt og spændende at rokere rundt af og til.

Forventningerne til resten af sæsonen er, at de i specielt i den kommende tid har gode chancer for point, hvis de rammer det rigtige spændingsniveau:

– I morgen er til at starte med en vigtig kamp. Her vil det nemlig vise sig, om vi kan komme med den samme attitude og det samme niveau, som vi kom med for blot tre dage siden. Det vil jeg især fokusere på i morgen over for spillerne. Hvis vi kan det, tror jeg bestemt, vi har en god chance. Derefter kommer Værløse, og så kommer Odense også snart, og i disse kampe ser jeg fine muligheder for point. Vi stresser derfor ikke over stillingen, men fokuserer mere på at ramme den rigtige indstilling.

Kampen i dag spilles kl. 19, og holdene stiller således op:

GentofteTeam Skælskør-Slagelse
1. MDFrederik ColbergFrederik Søgaard
Line ChristophersenSelena Piek (EU)
1. DSVrushali GummadiLine Kjærsfeldt
1. HSMads ChristophersenMarc Caljouw (EU)
2. HSJoshua EipeJoel König (EU)
1. DDRebecca Louise ErikssonAmanda Högström (EU)
Mathilde HaapanenOlga Morozova (udl.)
1. HDOliver BabicSøren Gravholt
Scott Evans (EU)Kim Astrup Sørensen

Læs også

Sådan! Viktor fortsætter medaljejagten i overbevisende stil

Det blev den ventede sejr til Viktor Axelsen i 1/8-finalen mod irske Scott Evans. Viktor var …

En kommentar

  1. Det er godt ærgerligt at se Gentofte – i aften -scratcher en kamp i ligaen for anden ligakamp i træk. Håber virkelig det er et tilfælde – ellers går det hårdt ud over kvaliteten og det sportslige islæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.