VIPiger i Hadsten

Loading

“Så har vi haft samling nr 2 i Østjylland med VIPiger, denne gang i Hadsten.

Endnu engang en spændende samling med badminton, lidt teknik på banen og lidt småspil. Småspil er meget populært i blandt pigerne. 

Derudover designede de deres egen t-shirt, med tudser, fingermaling og glimmerstof til at stryge på, så samlinger bar også præg af en god portion kreativitet. 

Trænerne og jeg oplever, at tiden flyver til disse arrangementer og at 3 timer nærmest ikke er nok. Så i år 2 af VIPiger, er det noget vi skal have med i overvejelserne – at forlænge tiden med pigerne.

Næste samling bliver i Rønde den 22. januar 2023 kl. 14-17, hvor den står på ren badminton, da piger virkelig også nyder den del sammen med hinanden, så vi har valgt at sætte pause på den kreative del og sætte fuldt fokus på badmintondelen.

Vi er heldige at have en kommunikationsstuderende med fra DGI Østjylland på sidelinjen – Mathilde From Andersen, som var der for at tage billeder og lave små filmklip af pigerne, med interviews osv. til en lille film og projektet.”

Lena Frier

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.