Viktor Axelsen. Foto @ Djarum Badminton

Viktor Axelsen trækker sig fra Hong Kong Open

Loading

Viktor Axelsen har været nødsaget til at trække sig fra Hong Kong Open.

Den danske verdensmester spillede en imponerende finale mod Chen Long ved sidste uges China Open. Og generelt har han været forrygende kørende siden sommeren. Han har dog set sig nødsaget til at melde afbud til denne uges Hong Kong Open med denne begrundelse:

– Ingen gode nyheder fra Hong Kong, da jeg ikke kan spille i aften grundet en infektion i min højre lilletå. Jeg har prøvet at behandle den siden finalen i China Open, men det er stadig umuligt for mig at have min fod i en sko, uden at det skaber for meget smerte og gør det værre, skriver Axelsen på sin Facebook profil.

Danskeren ser dog fremad og håber på snart at blive klar igen:

– Forhåbentlig kan jeg komme over det snart og kan forberede mig godt til sæsonfinalerne. Jeg er selvfølgelig meget skuffet, da jeg havde glædet mig til at spille i Hong Kong i år.

At han trækker sig fra turneringen betyder, at Antonsen ikke kan møde ham i en eventuel kvartfinale, som det ellers så ud til ville blive en realitet.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.