Sara Lundgaard.

Lundgaard: I finalen kunne de mange kampe mærkes i både benene og hovedet

Loading

Sara Lundgaard leverede alt i alt en meget flot turnering ved Austrian Open. En semifinaleplads i damedouble og en finale i damedouble var resultatet, og til sidst kunne det godt mærkes, at det havde været en lang turnering. 

Lundgaards samarbejde i mixeddouble med Lasse Mølhede har fået en forrygende start. Først spillede de sig i en kvartfinale i Swedish Open i januar. Derefter var de millimeter fra at komme i finalen ved DM, og senest blev det så til en finaleplads i Østrig.

I går imponerede de ved at slå andenseedede Moore og Mairs ud i en tresætskamp i semifinalen. Derefter havde en lang turnering i to kategorier dog tappet dem for kræfter, hvorfor de tabte finalen ret klat til de topseedede russere Dremin og Dimova. Lundgaard havde denne beskrivelse af de to kampe:

– I semifinalen formåede vi at kæmpe os rigtig godt tilbage i kampen, og vi fik taget nogle gode ryk og lagt pres på i mellembanen. I finalen kunne det godt mærkes i både hovedet og benene, at vi havde dobbelt så mange kampe i benene som dem, og det blev derfor lidt svært at overskue. Men de spillede også bare virkelig stabilt uden fejl.

Lige ved og næsten i damedouble

Lundgaard leverede også en flot turnering i damedouble, her sammen med Alexandra Bøje. De røg dog ud en gang før den flotte mixeddouble-præstation.

Semifinalen, der dermed blev endestationen, kunne dog have været en anderledes historie, hvis de havde snuppet det meget tætte første sæt. Her måtte de nemlig se sig slået med 24-26 af Hoshi og Nakanishi, hvorefter der i andet sæt ikke var den store spænding om udfaldet. Danskerne tabte således med 14-21. Det var dermed virkeligt små ting, der afgjorde første sæt:

– Ja, det er så ærgerligt, at vi ikke får det første sæt i damedoublen, for så tror jeg vi havde haft en god chance. Det er kun marginaler og nogle lidt uheldige bolde, der gør, at vi ikke får første, siger Lundgaard til BadmintonBladet.

Lasse Mølhede kæmpede sig også frem til finalen i herredouble, hvor han imidlertid ligeledes tabte.

Resultater fra Austrian Open

Læs også

Svendsen før Austrian Open: En kvartfinale mod Kashyap kunne være fed

I næste uge spilles der Austrian Open, og her er der flere danskere med, deriblandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.