Kim Astrup/Scott Evans vandt noget af et drama mod Durkinjak/Mølhede

Badmintonligaens drømmehold efter sjette runde

Loading

BadmintonBladet har sammen med Claus Stig Nielsen kigget på de seks første runder af Badmintonligaen, og på baggrund af de spillede kampe lavet et drømmehold.

Udgangspunktet er at spillerne skal have vundet flest kampe i den givne kategori. Er det sådan at to spillere har vundet lige mange kampe, vil det være andelen af vundne kampe der tæller. Hvis det stadig er lige der vil ranglisten blive benyttet.

Mixeddouble herre
Joachim Fischer er endnu engang mixeddouble herren, da han stadig har til gode at tabe. Søren Gravholt holder fast i pladsen som nummer to.

Mixeddouble dame
Christinna Pedersen har spillet alle mixeddoubler med Joachim Fischer, så ikke overraskende er hun også mixeddouble damen. Søren Gravholt makker Mai Surrow er nummer to.

Damesingle
Beiwen Zhang holder fast i titlen som damesingle, da hun endnu har tilgode at tabe i Badmintonligaen. Mia Blichfeldt er dog lige i hælene med fem sejre ud af seks mulige.

1. Herresingle
Hans-Kristian Vittinghus holder fast i pladsen på drømmeholdet, men efter sæsonens første nederlag i sjette runde er han nu lige med Anders Antonsen, som også har fem sejre i seks kampe.

2. Herresingle
Victor Svendsen holder også fast i hans plads da han nu er eneste 2. herresingle med fem sejre. Men i syvende runde spiller han 1. herresingle, så det kan være det bliver svært i fremtiden for Svendsen at holde pladsen.

Damedouble
Maiken Fruergaard har forsat det gode spil, og har seks sejre i seks kampe. Hendes partner på drømmeholdet er dog ikke længere Kamilla Rytter Juhl. Rytter Juhl har dog tabt to damedoubler, og dermed har hun fire sejre i seks kampe. Maiken Fruergaards makker bliver således Camilla Martens som har spillet fire damedoubler, og vundet dem alle fire.

Herredouble
Carsten Mogensen får ny makker på drømmeholdet efter at Kim Astrup er strøget forbi Mads Conrad på rangslisten. Conrad er stadig ubesejret sammen med Mogensen, men mister altså pladsen på ranglisteplacering. Kim Astrup spiller dog mixeddouble i næste runde, så hvis Conrad og Mogensen vinder, kommer Conrad tilbage på drømmeholdet.

Drømmeholdet efter de seks første runder ser således ud:

Drømmehold
1. MDJoachim Fischer, Skovshoved
Christinna Pedersen, Skovshoved
1. DSBeiwen Zhang, Vendsyssel
1. HSHans-Kristian Vittinghus, TSS
2. HSVictor Svendsen, Vendsyssel
1. DDCamilla Martens, Odense
Maiken Fruergaard, Odense
1. HDKim Astrup, TSS
Carsten Mogensen, Skovshoved

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. カッコイーです。(^_^)