Vordingborg, Eskilstrup, Nyråd og Lillerød – EN BADMINTON UGE!

Loading

U15 holdkampe med fællesholdet Nykøbing F/Vordingborg i Lillerød. Afslutningen på deres holdturnering. I dag afgøres det, hvem der kommer med til DMU (Danmarks Mesterskaber for Ungdom) i Middelfart den 29.-30. april.

Samtidig er det også afslutningen på endnu en badminton uge.

Mandag var der træning med seniorholdet.

Tirsdag spil med motionsholdet/Flexi fjer.

Torsdag med en beboer og pædagogstuderende på mit arbejde i hallen i Eskilstrup.

Lørdag var der holdkamp i Vintersbøllehallen i Nyråd, lige uden for Vordingborg, mellem Storstrømmen Kipinge/Nyråd – VBK2.

Og i dag to eftermiddagskampe i den flotte og meget lyse hal i Lillerød.

En stor fornøjelse at se ungdomsspillere fra to konkurrerende klubber spille holdkampe sammen. Ja, en stor fornøjelse at se ungdomsfjer.

UNGE & ÆLDRE

Men lørdagens holdkamp med tre 15 årige på seniorholdet (hvoraf to i dag spillede på U15 holdet) sammen med os ældre på 50, 54, 57 og 59 kan bestemt også noget.

At unge og ældre er på samme hold. At vi ældre spiller med de unge, guider og forsøger at videregive vores utallige års erfaring, samlet sammen gennem sved og tårer, glæde, vrede, skuffelse og begejstring. Den udvikling skal alle igennem. Den modner, danner og former vores personlighed, vores karakter.

KØN

Oveni kommer så det helt unikke for badminton, at begge køn spiller sammen. Træner sammen, spiller på hold sammen, spiller kampe sammen.

Det har jeg aldrig før tænkt så meget over. Nok fordi jeg altid kun har dyrket badminton og således er vokset op med det og betragtet det som noget naturligt, noget helt normalt.

Men efter at kærestens søn er kommet på seniortræningen og vi ovenikøbet har spillet holdkampe sammen, og faren er hans fodboldtræner, er jeg af netop faren blevet gjort opmærksom på det.

Dét sker jo ikke i fodbold. At kønnene træner og spiller kampe sammen. Nok heller ikke så ofte, at flere generationer træner og spiller kampe sammen.

Badminton kan noget!

Er vi gode nok til at fortælle det?


Badmintonbladet.dk 🇩🇰 Per Damkjær Juhl

Læs også

Medlemstallet er faldet • “Hvorfor” spørger Sung Jacobsen, og forsøger at svare….

Lige efter Påsken kom 2023 medlemstallene for DIF og DGI. Det er desværre 5 år i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.