Odense knuste Vendsyssel

Loading

Odense tog en sikker sejr da de i Badmintonligaens sjette runde tog en 6-0 sejr mod Vendsyssel.

Odense viste nemlig stor styrke med sejr i både herre- og damedouble og satte dermed maksimalt pres på Vendsyssel før der skulle spilles damesingle og første herresingle. Mathias Boe/Jonas Rasmussen vandt i tre sæt og Maiken Fruergaard/Celine Juel vandt, måske lidt overraskende i fire sæt, over Vendsyssels ellers stærke amerikanske damedouble.

I damesinglen skulle Telma Isabel Da Silva Santos forsøge at bringe Vendsyssel tilbage i kampen, og i herresingle var det op til Ville Lang. Santos startede også rigtig godt og vandt de to første sæt, men tredje sæt vandt Camilla Martens med hele 11-2. Santos var dog tæt på at komme tilbage, men også fjerde sæt gik til Martens med cifrene 11-9. Dette virkede dog til at have taget pusten fra Santos der tabte femte sæt 11-3. Samtidig havde Steffen Rasmussen i fire sæt slået Lang.

Før de sidste to kampe var Odense allerede foran 4-0 og det var så op til mixeddoublen og anden herresingle for Vendsyssel at pynte på resultatet.

Sara Thygesen og Søren Gravholt gav dog ikke ved døren, og selvom kroaterne Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak vandt andet sæt, holdte Thygesen/Gravholt fast og med 11-8 og 11-7 bragte de Odense foran 5-0.

Det var nu op til Peter Mikkelsen at sætte en enkelt pind på Vendsyssels konto. Mikkelsen startede også planmæssigt med at tage første sæt, men så tog Raul Must fat og med 11-4, 11-4 og 11-3 lukkede og slukkede han kampen til en samlet 6-0 sejr til Odense.

Med sejren har Odense nu 11 point efter de første seks runder. Vendsyssel har fire og ligger stadig i nedrykningszonen. Næste kamp i Badmintonligaen er d. 27. november, her møder Vendsyssel hjemme Gentofte, mens Odense skal en tur til Solrød.

Resultaterne fra Badmintonligakampen mellem Vendsyssel og Odense.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.