Søren Toft Hansen efter sin sejr i Jamaica International i marts 2017. Privatfoto

Søren Toft Hansens badmintonblog: Jeg blev hentet i en skudsikker panserbus i Jamaica

Jeg vil i mit første blogindlæg tage udgangspunkt i en meget speciel og mærkværdig oplevelse fra en af mine mange turneringer rundt om i verden

En turnering, som jeg aldrig kommer til at glemme, er Jamaica International 2017. Da jeg ankom til lufthavnen i Kingston, blev vi hentet i en skudsikker panserbus, fordi Jamaica stadig har det syn på hvide mennesker, at de er slaveherrer fra gammel tid.

Jeg blev også en smule bange, da vores buschauffør fortalte os, at der tidligere var blevet affyret skud mod hvide folk på åben gade, så det fik mig lige til at tænke en ekstra gang over tingene.

Det er meget tydeligt at se forskel på rig og fattig i Jamaica. Der er mange slumomåder, men også flotte områder. Jamaica har en helt anden kultur end herhjemme, hvor øvelserne spillerne laver i Jamaica er meget anderledes end dem i Danmark. Folk går til den på en helt anden måde.
Det gik jo også godt for mig til turneringen, da jeg vandt i herresingle, så det var selvfølgelig et ekstra plus.

En af grundene til at jeg netop kunne rejse her til Jamaica International er på grund af mine sponsorer. De er en meget vigtig del af min karriere. Uden dem ville jeg ikke kunne rejse rundt i verden til turneringer, da det næsten vil være umuligt at kunne spare alle de penge sammen. De får det hele til at hænge sammen.
Det var mit første blogindlæg, og jeg håber, at I vil følge med fremover, når jeg skriver om min badmintonkarriere til BadmintonBladet.

Søren Toft Hansen

Læs også

Intro til Kim Jung Bruuns badmintonblog: Fire skarpe om mig

Velkommen til min blog på BadmintonBladet. Mit navn er Kim Jung Bruun. Jeg er 24 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.