Skal Chris og Kamilla til Skovshoved?

Loading

TV3Sport melder om at Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl næste sæson skifter væk fra Greve. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl slog for nyligt fast en gang for alle at de er Danmarks stærkeste damedouble med en sejr til DM.

Sejren blev så i denne uge fulgt op af EM titel for hold, hvor de i finalen uden problemer slog det engelske par Lauren Smith og Heather Olver.

TV3Sport melder at det er Skovhoved der står klar til at overtage de to stærke damer. Træner i Skovshoved Henrik PK Rohde afviser dog overfor TV3Sport at der er noget om snakken.

– Jeg har også godt hørt rygterne. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er to gode spillere, som vil forstærke ethvert hold i Ligaen, det er der ingen tvivl om, men det er ikke noget, jeg kender til, fortæller Skovshovedtræneren til TV3Sport.

I aften spiller Skovshoved mod TSS i den ene semifinale i Badmintonligaen, og i den anden tager Christinna Pedersen og Kamilla rytter Juhls nuværende klub Greve imod denne sæsons Badmintonliga overraskelse AB Aarhus.

Kilde: TV3Sport

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.