Kim Bruun: Hvis jeg spiller som i dag, vinder jeg ingen kampe

Loading

Kim Bruun var ude i en hård kamp i første runde ved DM, men hev stikket hjem til sidst. Han var dog ikke udpræget tilfreds med sig selv efter kampen.

Bruun stod over for Jesper Toft. Han er nummer 10 på den danske rangliste, mens Toft er nummer 39. I første sæt hentede Bruun en sikker 21-10-sejr. I andet sæt blev spillet dog mere forkrampet og han måtte i en tæt afslutning se sig slået med 21-19. I starten af tredje sæt kom han ud med et flot tempo og kom i front med 11-7. Efter opholdet genfandt han så virkelig niveauet og sejrede med 21-12. Det blev imidlertid en hård kamp:

– Ja, det var nok lidt hårdere end forventet, men det min egen skyld i dag. Efter opholdet i tredje sæt laver han nok 7-8 fejl i træk og det er der, jeg vinder. Det var meget alt eller intet hele kampen, så det var en meget mærkelig kamp uden rytme, siger Bruun til BadmintonBladet.

En udemærket lodtrækning 

Om den generelle lodtrækning har Bruun dette at sige:

– Jeg synes, min lodtrækning er ok i forhold til, at jeg ikke er seedet. Men det er klart, at hvis jeg spiller, som jeg har lige har gjort, så vinder jeg ingen kampe.

I anden runde møder Bruun Ditlev Jæger Holm. Runden efter står han til at møde Emil Holst, mens Anders Antonsen kan vente i semifinalen.

Resultater fra DM

Læs også

Udlandet tiltaler de danske spillere: Godt setup, spændende kulturmøde og de store kampe

BadmintonBladet sætter i denne uge fokus på, hvorfor så mange danske spillere vælger at rejse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.