Lin Dan smiler igen.

Ny sponsor og nyt OL-mål for Lin Dan

Loading

Lin Dan smiler igen.
Lin Dan smiler igen.

Samtidig med at Lin Dan ved en stort anlagt pressebegivenhed annoncerede sin nye sponsor, fremlagde han sin nye OL-ambition.

Brud med forbundssponsor
Selvom det næppe har været den bedst bevarede hemmelighed, at japanske Yonex har været lun på Lin Dan et stykke tid, så åbner det gode perspektiver for badmintonfans. Det har længe svirret med rygter på forskellige badmintonfora, at den dobbelte OL-mester, Lin Dan, ville bryde med det kinesiske badmintonforbunds sponsor, Li Ning. Det er opsigtsvækkende set i lyset af, hvor stramt styret det kinesiske landsholdsprogram er. Der er ikke mange eksempler på individuelle sponsorater på tøj/ketcher-siden hos kineserne.

Forlænger karrieren
Det interessante for badmintonfans ved, at Yonex investerer i Lin Dan, er, at han som frontfigur forpligter sig til at være en betydende del af den aktive badmintonverden. Ved pressekonferencen forklarede Super-Dan således, at han agter at stille op til OL i Rio. Dermed vil kineseren være nødt til at spille adskillige turneringer i det kommende 1½ års tid for at kvalificere sig til OL.

– Som repræsentant for Kina, er jeg meget stolt og beæret over at have muligheden for at deltage ved de olympiske lege for fjerde gang, fortalte Lin Dan.

– For at kunne slå de mange dygtige, kinesiske spillere og møde fans’ forventninger, planlægger jeg at give alt, jeg har.

– Jeg håber at kunne vinde en tredje olympisk guldmedalje i Rio, som kan vise børn rundt om i verden, hvordan man kan realisere sin drøm ved hårdt arbejde.

Se videoen fra pressekonferencen med Lin Dan og Yonex herunder:

Læs også

Lin Dan skaber endnu engang påstyr i Kina

I torsdags blev et opgør i den Kinesiske Liga, China Badminton Super League, forsinket med 25 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.