Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

China Open: Christiansen og Pedersen spiller sig videre til anden runde

Loading

Mathias Cristiansen og Christinna Pedersen sejrede i første runde ved China Open.

Mathias Cristiansen og Christinna Pedersen var oppe mod Rankireddy og Ponnappa fra Indien. Danskerne er nummer 121 i verden, mens inderne er nummer 87.

I første sæt kom inderne bedst ud og bragte sig både i front med 3-0 og 6-2. Foran var de også ved opholdet, her med 11-5. Danskerne kom dog herefter flot tilbage ved 14-14. Og endnu vildere var det, at danskerne var i stand til at lukke kampen med 21-19.

I andet sæt fik danskerne igen en skidt start og kom bagud 1-4. De haltede også efter midtvejs mod opholdet, hvor inderne var i teten og førte 6-3. De var også i førersædet ved opholdet, hvor det stod 11-8. Efter opholdet kom danskerne både bagud med 9-14 og 14-17. De endte også med at tabe sættet med 17-21.

I tredje sæt havde de lært af de to første og kom bedre ud. Og foran 3-2 tog de endda ydermere et stort skridt hen mod at vinde kampe, da de tog fem point i træk. De var også i front ved opholdet, her med 11-6. Efter dette trak de endnu mere fra og kom foran med 14-8. Derfra lukkede de sættet og dermed kampen i sikker stil med cifrene 21-13.

Der skal ikke flere danskere i aktion i dag.

Resultater fra China Open

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.