Fra kvalen til kvartfinalen: Abildgaard er tilfreds, men vil mere

Loading

Patrick Abildgaard har spillet en flot turnering ved Slovak Open. Således lykkedes det ham at kæmpe sig gennem kvalifikationen og hele vejen frem til kvartfinalen. Danskeren var derfor en tilfreds mand, men han vil dog mere i fremtiden.

Abildgaard startede ugen med at hente et par sejre i kvalifikationen i single om onsdagen. Derefter bød torsdagen på både en kvalifikationskamp, en doublekamp og endnu en singlekamp. Dette klarede han sig flot igennem.

I går besejrede han så Peyo Boichinov, der vandt over den andenseedede spiller i første runde. Boichinov stod han også over for i double sammen med Kristian Kræmer, og her måtte han give fortabt. Det samme måtte han senere på dagen i single mod den femteseedede indoneser Andre Marteen. Men han tager dog en masse vigtige aspekter med sig fra turneringen:

– Ja, altså jeg er da tilfreds, men ikke mere tilfreds end at jeg er klar til at komme hjem og arbejde for et endnu bedre resultat næste gang. Hvis bedre er muligt, så er godt ikke godt nok, og bedre er helt sikkert muligt. Så jo, det giver da mod på fremtiden, men det var der også i forvejen. Sæsonen har været plaget af en del skader, så det er selvfølgelig fedt endelig at komme ud og vise, hvad man kan. Jeg har masser, jeg kan tage hjem og arbejde med, så det ser jeg frem til, siger han til BadmintonBladet.

– Det hele skal bare sættes lidt bedre sammen

Det spillemæssige har i den grad fungeret i denne turnering. Men hvad er det, der præcist er lykkedes så godt, og hvad kan forbedres i fremtiden? Det har danskeren denne kommentar til:

– I forhold til hvad der har fungeret, så synes jeg der har været forskellige ting i de forskellige kampe. Nu skal det hele bare sættes lidt bedre sammen, så der ikke kommer ligeså mange udfald i kampene.

I dag spilles der semifinaler og finaler ved Slovak Open, og her er der ikke nogle danskere tilbage.

Resultater i herresingle fra Slovak Open

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.