Viktor Axelsen skifter tilbage til Odense efter to år i Værløse. Foto @ Annette Vollertzen

Følg Viktor Axelsens finale mod verdensmesteren søndag morgen tidlig

Loading

Badmintonstjernen Viktor Axelsen er i sin 3. Superseries-finale. Det foregår i Sydney Olympic Park Sports Centre ved Australian Open.

Skyde med alt
21-årige Viktor Axelsen møder verdensetteren, verdensmesteren og All England-vinderen Chen Long, som har været i forrygende form længe. Kineseren fører 3-0 i indbyrdes opgør mod Viktor Axelsen; men den sympatiske fynbo er optimistisk omkring sine muligheder.

– Det er ikke nemt, men jeg tror på, at jeg kan løse opgaven og må gå ind og skyde med alt, hvad jeg overhovedet har.

– Jeg bliver nødt til at komme ind med mine gode vinkler og mit angreb, men det bliver også nødt til at være på de rigtige tidspunkter, fordi han er så stærk defensivt. Så det bliver en balance, jeg skal finde med at angribe, men samtidig også turde spille duellerne fuldt ud og vente på den rigtige chance kommer, fortæller Viktor Axelsen til TV2 Sport.

Godmorgen
Man skal stå tidligt op, når der er danske badmintonspillere i finalerne i Australien. Down Under er de nemlig 8 timer forud for os her i Danmark. Det vil sige, at den første finalekamp begynder kl. 05:00; men da Viktor og Chen Long er tredje kamp på programmet, kan vi forvente, at se de to duellanter omkring kl. 06:30.

Flere viser kampen
Kampen vises på TV2 Sport, evt. på Tv2 Play; men den kan også følges på BWFs Youtube kanal, hvis man ikke sidder på en dansk IP-adresse. Der er også mulighed for at følge kampen på Bet365 – det kræver, at man har eller opretter en konto, hvor der skal stå penge på.

Indtil da har du herunder se highlight fra lørdagens semifinaler ved Australian Open 2015

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.