Odense gav Skovshoved sæsonens første nederlag

Loading

Odense skulle her til aften op mod grundspillets ubesejrede hold, Skovshoved. Det var dog ikke noget der tyngede hjemmeholdet, der efter en masse flotte sejre til allersidst kunne sende Skovshoved hjem med sæsonens første nederlag.

Odense startede kampen med at komme foran, efter at Sara Thygesen og Frederik Søgaard i to sæt slog Claudia Paredes og Joachim Fischer. Skovshoved havde i damedoublen sat Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sammen, men Camilla Martens og Maiken Fruergaard var dog ikke imponeret af stjernedoublen, og de vandt således første sæt 21-16. Christinna og Kamilla fik dog reduceret for Skovhoved med 21-15 og 21-14 i andet og trejde sæt.

Natalia Koch Rohde var i weekenden i storform da hun slog Line Kjærsfeldt i semifinalen til Greve Grand Prix og senere vandt finalen. Mod Odenses Airi Mikkela blev det dog til et nederlag, og så var Odense foran 2-1. Carsten Mogensen og Mads Conrad bragte dog Skovshoved på 2-2, men Odenses herresingler Steffen Rasmussen og Patrick Bjerregaard var dog velspillende foran hjemmepublikummet, hvor de i tre sæt slog henholdsvis Emil Holst og Christian Lind Thomsen.

Da Greve også vandt deres kamp betyder det at Odense slutter på sjettepladsen. Skovshoved var inden kampen sikre på deres førsteplads, men nederlaget må alligevel være ærgeligt at slutte grundspillet af på.

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …