Comeback-par og forsvarende mester sikrer Danmark to sejre ved Hellas Open

Loading

Hellas Open skulle afgøres i dag søndag, og her var Kim Bruun og Niclas Nøhr/Kasper Antonsen de danske repræsentanter i finalen. De gik godt for herresinglen og herredoublen, da de sejrede i to sæt

Tre danskere havde taget den lange tur til Grækenland for at spille Hellas Open. Kim Bruun var førsteseedede og havde store forventninger inden turneringen. Doubleparret Niclas Nøhr/Kasper Antonsen var også rejst afsted, og her spillede parret for første gang en international turnering sammen siden juni 2016, da Nøhr har været langtidsskadet.

Læs også: Kim Bruun om Hellas Open: Selvfølgelig skal jeg derned for at vinde

“Jeg har haft problemer i mine kampe”
Kim Bruun mødte i finalen finske Henri Aarnio, og her gjorde danskeren kort proces med 21-12, 21-15. Det har dog ikke været nogen let turnering for Bruun, der har kæmpet meget med spillet.

– Jeg er rigtig glad for sejren. Jeg har haft mange problemer i mine kampe hernede og spillede nogle lange tre sæts kampe. Men det, at jeg formår at vinde og blive bedre og bedre, jo længere turneringen skrider frem, er jeg rigtig glad over. Det afgørende var, at jeg spillede rigtig fint og lavede ikke særlig mange fejl, holdt et højt tempo, og slog dem ned, når Henrik Aarnio spillede for kort, skriver Kim Bruun til BadmintonBladet.dk

Niclas Nøhr/Kasper Antonsen har også været ude i to tre sæts kampe, men i dagens finale var danskerne stærkest, da det blev til en sejr over det førsteseedede, finske par Henrik Aarnio/Iikka Heino med 21-17, 21-12.

Det er Kim Bruuns anden sejr ved Hellas Open, da han også strøg til tops i 2016.

Resultater fra Hellas Open

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

2 Kommentarer

  1. Tillykke til alle tre 💪💪💪🏸🏸🏸🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  2. Stort tillykke med sejren til jer alle 3. Hilsen fra Kolding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.