AB hentede tre point i Aalborg

Loading

AB Aarhus skulle her til aften følge op på deres sejr i første runde af ligakvalifikationen. Aftenes modstander var Triton Aalborg. Det var dog ikke så lige til som AB måske havde forventet, men i sidste ende lykkedes det at hente de tre point.

De to første kampe var herresinglerne, og her var der afbud fra Gabriel Ulldahl, og det betød at David Kim Kristensen ligesom til DM skulle op mod Anders Antonsen. Anden herresingle stod mellem Jeppe Bruun Christensen og Rasmus Grill Noes.

Begge kampe var ganske spændende, og skulle helt ud i tre sæt før der blev fundet en vinder. Dette blev i begge tilfælde AB Aarhus, men den nykårede DM-vinder Anders Antonsen havde dog sine problemer, men med hiv og sving fik han vundet tredje sæt 22-20.

Triton fik dog reduceret med en sejr i mixeddouble. AB gjorde det dog hurtigt til 1-3 med en sejr i damedouble. Det blev også 4-1 til AB, da Trine Villadsen kun skulle bruge to sæt på at besejre Emilie Aalestrup, og dermed sikre de tre point.

Til allersidst blev det også 1-5, efter at herredoublen med Kasper Antonsen og Philip Seerup slog Mads Emil Kristensen og Nicklas Mathiasen med 21-18 og 22-20.

Med sejren holder AB Aarhus fast i førstepladsen i ligakvalifikationen med syv point. Gentofte som vandt med hele 6-0 over Ikast, er lige i hælene med seks point. Triton Aalborg er placeret sidst med nul point.

Læs også

TSS-AB Aarhus: Overraskelsernes kamp

Det første kvartfinaleopgør mellem TSS og AB Aarhus bød på flere overraskelser. Allerede før kampen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.