Sara Lundgaard.

Sara Lundgaard efter flot titel: Fedt at vi får en titel efter blot fire måneder sammen

Loading

Alexandra Bøje og Sara Lundgaard strøg i går til tops ved Norwegian International. Danskerne spillede en flot turnering, hvor de undervejs blandt andet besejrede et svensk par i et drama af en kvartfinale.

Alexandra Bøje og Sara Lundgaard spillede sig på flotteste vis frem til sejren ved Norwegian International i går. Og Lundgaard var da også efterfølgende meget glad for titlen:

– Det er virkelig fedt for Alexandra og jeg at få vores internationale sejr efter blot 4 måneders sammenspil.

Og danskerne spillede en flot turnering, som vil bringe dem højere op på verdensranglisten end deres nuværende 154.-plads. I første runde besejrede de useedede danskere et ukrainsk par med to gange 21-8, hvilket tyder på stor overlegenhed. En sikker sejr hentede de også i anden runde mod et par fra Norge, men så kom den første store udfordring i kvartfinalen. Her stod de nemlig over for de fjerdeseedede svenskere Emma Karlsson og Johanna Magnusson, og det blev noget af et drama, som Lundgaard beskriver således:

– Vi vidste godt, kampen ville blive rigtig svær, da Emma og Johanna er et særdeles velspillende par. De er super gode til hele tiden at spille hinanden ind, så vi skulle virkelig tænke os om. At vi får hevet den sejr hjem, er en blanding af held og coolness vil jeg sige, for vi var gode til hele tiden at kæmpe og blive ved med at gøre de rigtige ting, selvom det ikke altid lykkedes. Men de har jo ni matchbolde eller deromkring, som vi overlever, og det er jo helt vildt!

Kampens cifre fortæller også om en yderst tæt affære, da disse lød på 21-23, 27-25 og 23-21.

Mere suveræne i resten af turneringen

I semifinalen besejrede de endnu et svensk par i skikkelse af Moa og Tilda Sjoo, denne gang i sikker stil. Dette gjorde dem klar til en finale, hvor de stod over for deres landsmænd Claudia Paredes og Isabella Nielsen. Og efter et tæt første sæt, hvor Lundgaard og Bøje vandt 21-9, var de anderledes suveræne i andet sæt, som de vandt med hele 21-9.

– I finalen synes jeg, at Claudia og Isabella spiller et rigtig godt første sæt med få fejl, så det kunne være gået begge veje. I andet sæt fungerede vores taktik rigtig godt, og jeg synes, at vi kommer godt ud af servefasen, og de laver også lidt flere fejl, udtalte Lundgaard til BadmintonBladet.

Også Joel Eipe og Philip Seerup hentede en titel med hjem fra Norge.

Læs også

Sara Lundgaard om nyt makkerskab: Det har fungeret rigtig fint

Sara Lundgaard og Lasse Mølhede spiller i øjeblikket Swedish Open. Det er her første gang, hun spiller sammen …

En kommentar

  1. godt HBK s spillere tålte den gode norske luften så godt-luften her oppe er mere mettet med surstoff enn den danske.Derfor yder man mere fysisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.