Foto @BadmintonBladet

Hong Kong Open: Sidste chance for SuperSeries point

Loading

Hong Kong Open står for døren og som den sidste SuperSeries turnering inden finalen i december i Dubai, kan der måske stadig være noget at spille om. Samtidig er det en turnering hvor der allerede nu er kommet en del afbud.

Herresinglerækken er således uden både Lee Chong Wei, Chen Long og Viktor Axelsen. Jan Ø. Jørgensen er således den højstseedede herresinglespiller til Hong Kong Open. Jans vej til endnu en finale går potentielt gennem ottendeseedede Rajiv Ouseph og syvendeseedede Denmark Open vinder Tanongsak Saensomboonsuk.

Line Kjærsfeldt har endnu en kamp mod Yip Pui Yin, inden den potentielt står på Carolina Marin.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen skal som tredjeseedede op mod Natasha Herloardjo og Rofahadah Supriadi Putri. Det indonesiske par er verdens nummer 93, så det ligner en sikker sejr i første runde. Anden runde bliver så mod Vivian Hoo og Khe Wei Woon. Kamilla og Christinna har mødt det malaysiske par før, og her blev det til en sejr.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer stiller ikke til start i mixeddouble, efter at Joachim Fischer faldt om til træning, og derfor er til noget undersøgelse, så han kan være helt klar til finalerne i Dubai.

I herredouble er der tilgengæld tre danske par med. Anders Skaarup og Kim Astrup har i første runde deres “gode venner” Goh og Tan, og efter sejren til French Open er det bestemt muligt at danskerne napper de førsteseedede. Mathias Boe og Carsten Mogensen er fjerdeseeded og Mads Conrad og Mads Kolding er femteseedede. Samlet er der ganske gode muligheder for endnu en god herredoubleturnering for Danmark. Samtidig er det stadig ikke helt afklaret hvilke af de danske par der ender med at skulle med til finalerne i Dubai, og resultaterne i Hong Kong kan meget vel ende med at have betydning.

Destination Dubai ranglisten

Kampene til Hong Kong Open

Læs også

Christiansen og Pedersen besejrer endnu et stærkt par efter tæt opgør

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er videre til semifinalen ved Hong Kong Open. Mathias Christiansen …