Anders Antonsen skabte i dag røre på de sociale medier efter et interview med TV2

Anders Antonsen i stor triumf i Belgien

Loading

Blot 18-årige Anders Antonsen har haft en forrygende uge i Leuven, hvor der er spillet Belgian International. Sent lørdag aften havde stortalentet mulighed for at sætte kronen på værket efter, han havde taget turen hele vejen igennem kvalifikationen.

anders antonsen christian lindModstanderen i dagens finale var useedede Christian Lind Thomsen, som har haft en virkelig god turnering, hvor han har slået adskillige stærke modstandere. Faktisk havde Lind indtil finalen ikke tabt et eneste sæt på trods af, at han havde mødt blandt andet European Games-vinderen Pablo Abian fra Spanien.

Første sæt var velspillet, og det var med Antonsen i førerposition det meste af tiden. Christian Lind formåede som altid at skabe en seværdig kamp, da han sloges godt for sagerne. Med Joachim Persson på sidelinjen havde han en rutineret sekundant, men det rakte ikke. Antonsen tog sættet med 21-18.

På den anden side havde Anders Antonsen den assisterende landstræner Per Henrik Croona til at støtte sig undervejs. Svenskeren havde iøvrigt på grund af flybekymring taget turen til Leuven i bil!  Croona kunne ikke coache Antonsen til et nemt andet sæt. Lind åd sig ind i kampen og fik det gjort hårdt for AB Aarhus-herresinglen.

anders antonsen christian lind-1Begge spillede havde lav fejlprocent igennem hele kampen, hvilket bidrog kraftigt til underholdningen. Men Antonsen havde flere variationer, der gjorde Lind usikker og kunne afgøre duellerne. Til sidst løb Christian Lind tør for energi, og Antonsen kunne juble med sejrscifrene 21-18, 21-17.

Peter Gade fortalte under turneringen, at han mener, at Anders Antonsen er markant bedre, end Gade selv var i den alder. På spørgsmålet om, hvad han tænker om sammenligningen med Peter Gade, svarede unge Antonsen:

– Det må betyde, at de synes, jeg er god. Det er dejligt, at der er nogen, som tror på mig.

Tidligere på aftenen vandt Sara Thygesen og Maiken Fruergaard ligeledes Belgian International i damedouble. De sejrede med overbevisende 21-18, 21-11 over et malaysisk par. Tillykke til pigerne fra Odense.

Se finalen mellem Anders Antonsen og Christian Lind Thomsen i Belgian International 2015.

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …