Lin Dan viste klassen mod Chen Long

Loading

Der var på forhånd dømt kinesisk dominans til China Masters efter at otte af de ti finalepladser var på kinesiske hænder. Sidste finale var herredouble, hvor det var et koreansk opgør.

Den mest interessante finale var den mellem Lin Dan og Chen Long, og her var det legenden der vandt. Det startede ellers tæt, men ved 13-12 til Lin Dan kom der lige fire point i streg, og selvom Chen Long kom på 17-15, fik Lin Dan lukket sættet 21-17.

Andet sæt var med Chen Long bedst i store dele. På trods af at være foran 16-11 lykkedes det dog ikke at holde Lin Dan fra fadet. Chen Long fik den første sætbold, men Lin Dan kom igen, og selvom Chen Long afværgede første matchbold, var det ikke nok, og med 23-21 vandt Lin Dan.

I mixeddouble vandt Ma Jin og Xu Chen i to sæt over Zheng Siwei og Chen Qingchen. Li Xuerui vandt damesinglerækken over Sun Yu. Damedouble blev vundet af Luo’erne Ying og Yu.

Sidste kamp var herredoublen og her tog forhåndsfavoritterne Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong sejren i to sæt mod deres landsmænd Kim Gi Jung og Kim Sa Rang.

Resultaterne fra China Masters

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …