Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

Juhl og Pedersen trækker sig fra China Open

Loading

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen bliver nødt til at trække sig fra China Open grundet Rytter Juhls skade i låret.

Da Kamilla Rytter Juhl sidst i ottendedelsfinalen mod Stoeva-søstrene ved Denmark Open skadede sit knæ, frygtede man en slem skade. Det er dog heldigvis ikke denne skade, der er brudt op igen, men en skade i låret. Denne kan være opstået:

– Måske fordi hun har skulle kompensere for knæet eller måske bare grundet en uheldig bevægelse, skriver parret på deres Facebook-side.

Her forklarer de også, at skaden opstod en uge før de tog afsted til Kina. Og denne skade betyder altså desværre, at de må trække sig fra China Open. For som de skriver på deres Facebook-profil:

– Vi vil ikke gå på banen med kun 80 % og måske gøre skaden værre. Kamilla vil de næste dage arbejde med vores fysioterapeut og fokusere på at blive klar til Hong Kong.

Turneringen i Hong Kong spilles i næste uge. De to piger gik også glip af French Open, så man må håbe de kan blive klar til Hong Kong Open. Sæsonfinalerne synes dog ikke at være i fare som resultat af, at de altså går glip af verdensrangliste-point i denne uge. Her ligger de nemlig godt til, da de aktuelt indtager en femteplads og har langt ned til niendepladsen. De otte bedste par kvalificerer sig nemlig.

Christinna Pedersen stiller dog stadig op i mixeddouble sammen med Mathias Christiansen.

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

6 Kommentarer

  1. Øv,øv god bedring😀

  2. Øv god bedring 😟😟

  3. I skriver at det ikke skulle blive et problem at komme med til Dubai og det er det heller ikke for det er sikkert de skal med. De er kvalificeret. Tjek Instagram: badmintalk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.