Mikkel Mkkelsen og Mai Surrow.

Mikkelsen før Swiss Open: Vi vil gerne kunne holde vores seedning

Loading

Swiss Open spilles i disse dage, og her er Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow et af de seedede danske par. De håber på at kunne holde denne seedning efter en lidt svær periode.

Mikkelsen og Surrow går ind til Swiss Open som ottendeseedede. Danskerne vil meget gerne leve op til denne seedning:

– Vi har fået en seedning og vil gerne kunne holde seedningen, siger Mikkelsen til BadmintonBladet.

Det ligner også, at de har en ganske god mulighed for at efterleve dette. De kan således først rende ind i et seedet par i semifinalen, hvor det topseedede tyskere Lamsfuss og Herttrich kan vente. Her kan de også støde ind Niclas Nøhr og Sara Thygesen, hvilket kan betyde en mulighed for at revanchere nederlaget i DM-semifinalen.

– Langt under niveau de sidste måneder

Det danske par har ifølge Mikkelsen haft et par svære måneder. Ved DM levede Mikkelsen og Surrow op til forventningerne ved at komme i semifinalen. Her tabte de som tidligere nævnt klart til Nøhr og Thygesen. Italian Open lige før jul bød også på en dansk semifinaleplads, men her led de også et stort nederlag.

Ved Scottish Open i slutningen af november kom de igen langt, nemlig helt til finalen, hvor de endnu engang blev slået stort. Så de har altså levet op til deres seedninger, men har ikke præsteret særligt godt mod par, der er lidt over dem på verdensranglisten. Derfor siger Mikkelsen, der har store forventninger til parret:

– Vores niveau har dog, ud fra vores egne ambitioner, været langt under niveau de sidste par måneder. Så vi kommer ikke ind til turneringen med mest mulig selvtillid. Vi har godt nok en kæmpe tro på os selv, så selvtilliden er absolut stadig eksisterende, bare ikke i lige så høj grad som tidligere.

Hovedturneringen begyndte så småt i går og fortsætter i dag.

Resultater fra Swiss Open

Læs også

Kirsty Gilmour vandt endelig Scottish Open

Der var dansk deltagelse i to af finalerne til Scottish Open her til eftermiddag, desværre …

3 Kommentarer

  1. Mai Surrow – hepper pÃ¥ jer 💪🤞🏸

  2. Mikkel Angelo, thanks a lot for the article post.Much thanks again. Fantastic.

  3. Open a beer before! ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.