Boe og Mogensen også videre til Hong Kong Open

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen gjorde det her til eftermiddag til tre ud af tre mulige sejre til Hong Kong Open. Sejren holdte ellers hårdt, men i sidste ende kunne de fjerdeseedede med 21-13 tage pladsen i semifinalen.

Første sæt startede planmæssigt, og selvom Boe og Mogensen kun var foran med 11-10 ved opholdet var der ikke så meget at rafle om. 21-14 sluttede sættet, og på intet tidspunkt var Boe og Mogensen bagud.

Andet sæt var noget anderledes. Her var Yew Sin Ong og Ee Yi Teo mere styrende og var foran med 11-8 ved opholdet. Boe og Mogensen kom dog op på 18-18, men det var ikke nok da de næste tre point blev til det malaysiske par.

I tredje sæt var det dog samme billede som første, og med 21-13 kunne Boe og Mogensne endnu engang spille sig i en SuperSeries semifinale. I morgen står den på endnu et malaysisk par, når Goh og Tan står på den anden side.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er sammen med Jan Ø. Jørgensen og Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen med i morgen hvor der spilles semifinaler til Hong Kong Open.

Resultaterne fra Hong Kong Open

Læs også

Christiansen og Pedersen besejrer endnu et stærkt par efter tæt opgør

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er videre til semifinalen ved Hong Kong Open. Mathias Christiansen …