Chen Long og Lin Dan VIL bare ikke mødes

Loading

Ved Japan Open sidste uge ville lodtrækningen det sådan, at Chen Long og Lin Dan kunne rende ind i hinanden i kvartfinalen. Sådan gik det dog ikke, da Chen Long tabte sin kamp i ottendedelsfinalen. Lin Dan gik omvendt hele vejen og vandt finalen knebent over Viktor Axelsen.

I denne uge ved Korea Open havde lodtrækningen igen forgyldt os, der rigtig gerne vil se en kamp mellem de to kinesiske stjerner. Endnu engang stod Chen Long og Lin Dan til at møde hinanden i kvartfinalen. Men nej, sådan skulle det heller ikke gå denne gang.

Omvendt scenarie i dag
Mens Chen Long ikke havde nogle problemer med at vinde sin kamp mod landsmanden Wang Zhengming i dag, løb Lin Dan ind i et nederlag mod Son Wan Ho fra Korea. Lin Dan havde ellers vundet samtlige otte opgør, han havde haft mod Son Wan Ho indtil i dag, og kun en enkelt gang har de to været i tre sæt. Det var i sidste uge i Japan.

Kigger man på resultatet af dagens kamp, ser det ikke ud til, at Son Wan Ho havde de store problemer med at vinde i dag. Således vandt han rimelig overbevisende med 21-10 21-15, og han lukkede og slukkede da også ballet ved at tage syv points i streg. Dermed er det ham og ikke Lin Dan, der skal op mod verdensmesteren Chen Long i kvartfinalen i morgen.

Positiv statistik mod Chen Long
Chen Long og Lin Dan har mødt hinanden ni gange ved internationale turneringer. Lin Dan vandt de to spilleres syv første opgør, mens Chen Long har vundet de to seneste. Det var i semifinalen ved All England og finalen ved Malaysia Open i år.

Dermed må vi pænt vente til en anden god gang, før vi igen kan få lov til at se et stormestermøde mellem de to ellers nok så suveræne kinesiske herresingler.

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …