Steffen Rasmussen leverede aftenens eneste sejr til Odense OBK.

Badmintonligaen: Hård aften for Odense OBK

Loading

Greve tog her til aften imod Odense OBK. Odense OBK kunne ikke avancere op i tabellen med en sejr, men en sejr var afgørende, hvis de skulle være sikre på at kunne holde Gentofte og Højbjerg under sig. Men med en stærk opstilling så Greve ud til at være favoritter inden opgøret.

Opgøret blev skudt i gang med mixeddouble og damedouble. Greve var favoritter i begge opgør. Til trods for en hård start på første sæt i mixeddoublen lykkedes det for Mathias Christiansen og Isabella Nielsen at vinde sættet med cifrene 21-16. Andet sæt var en hurtig affære, som parret fra Greve endnu engang vandt med cifrene 21-16. I damedoublen gjorde søskendeparret Ditte og Rikke Søby Hansen kort proces med deres modstandere fra Odense OBK. 21-8, 21-11 og Greve førte nu opgøret 2-0.

Læs også: Badmintonligaen: Sådan ender ottende runde

Herefter fulgte damesingle og herredouble. I damesinglen udbyggede Michelle Skødstrup denne sjællandske føring med en sikker sejr med cifrene 21-15, 21-13. I herredoublen var favoritterne, Rasmus Kjær og David Daugaard, imidlertid kommet skidt fra start, da Emil Hybel og Frederik Søgaard havde vundet første sæt 16-21. Men efter opholdet i andet sæt fik Grevedoublen skabt et hul, der hjalp dem med at tvinge kampen ud i et tredje sæt.

Greve lukker kampen

I tredje sæt fremviste begge par en imponerende defensiv, og tempoet forblev rasende højt, mens der blev kæmpet om nettet. Men parret fra Odense OBK måtte se sig slået 21-15 i tredje sæt. 4-0 til Greve, der allerede nu havde sikret sig den samlede holdkampssejr. Samtidig med at herredoublen startede på tredje sæt, gik anden herresingle i gang. Dey Subhankar skulle forsøge at udbygge føringen yderligere mod Patrick Bjerregaard. Opgaven lykkedes for Grevespilleren, der vandt kampen 21-16, 21-15.

Med en kamp tilbage risikerede Odense OBK et 6-0 nederlag. Kim Bruun mødte Steffen Rasmussen i første herresingle, hvor sidstnævnte havde en lille favoritværdighed. Steffen Rasmussen kom da også bedst fra start og sikrede sig første sæt med cifrene 19-21. Andet sæt var igen tæt. Men Steffen Rasmussen fik lukket kampen i to sæt og reddet sit holds ære med en enkelt sejr til Odense OBK. Nu kan Odense OBK ikke være sikre på, at de holder deres plads i tabellen. Næste gang møder de Solrød, mens Greve møder Aarhus AB.

 

 

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.